Lakásillatosítók – Otthonunkban a természet

“Szeretjük az illatokat. Gyönyörködünk bennük. Az élet minden bizonnyal sivárabb lenne nélkülük. De önmagukban, természetes állapotukban szerény szerepet játszanak az életünkben. Amikor azonban illatszerekké, parfümökké alakulnak át, egyszeriben varázserővel töltődnek föl.”

                                                            /H.E./

Június első szombatja, nem csak a nyár első igazi meleg szabadnapja, hanem a Lakáskultúra Világnapja is egyben. Ennek alkalmából írunk pár sort, hogyan is lehet abból a térből otthon, melyet kincsesládaként minden nap nyitunk és zárunk is. Ahány ház annyi szokás, mondják, és a szobák minden egyes zegzugát nagy gonddal formáljuk saját magunk ízlésének képére.

dolceA klasszikus stílusú lakások fő jellemzője, hogy a kialakított térben résztvevő bútorok igen meghatározóak. Anyaguk általában tömör, jó minőségű fa, melyek az asztalos kezei  között csodálatos míves faragást kaptak. Az ilyen jellegű enteriőrbe illő illat a L’Erbolario Körte – édesgyökér, melynek meghatározó meleg illata van úgy, mint a tér látványa, kiegészítve érzékeinket.

accordo_arancio_lakásillatositóL'Erbolario Golgota-maraquja lakásillatosítóA rusztikusság, a tartósság és vidámság helyszíne a mediterrán lakás belső, melyben a frissességet árasztó L’Erbolario Accordo Arancio lakásillatosító ezt erősítve, élettel tölti meg a teret és pozitivitással. Sőt! A narancssárga szín ráadásul regeneráló hatású és jó kedvvel tölti el az embert. Életöröm egy kis üvegbe zárva, a L’Erbolario Citrus lakásillatosítója, ami úgyszintén ideális egy mediterrán hangulatú lakás bensőbe. Csábító, egzotikus illatot kedvelőknek pedig a L’Erbolario Golgota – Maraquja illata ideális választás.

hárs_lakásillatosítóEgy nosztalgiával teli szoba belső a vintage, mely a kreativitás és visszaemlékezés  régi bútorok által, gyerekkorunkra, vagy épp egy szerelem, egy hangulat őrzője megannyi más stílusú berendezésekkel és mégis összhangban a múlttal és a jelennel. Tökéletes kiegészülése L’Erbolario Hársfavirág lakásillatosítója, amely egy tiszta, zöld illata az emlékeknek.

minimal_frescaessenza_lakasillatosito2A minimalista stílus alapvető ismérve a harmónia, a tágas terek, visszafogott színek, mely szobáknak karaktert ad a L’ Erbolario Frescaessenza fújós változatban létező lakásillatosítója.

LErbolario Ginepro Nero lakásillatosítóóA L’Erbolario Ginepro Nero lakásillatosítója egy férfias, erőteljes illat, egy féktelen mediterrán tánc  mai külsőben, ami egy modern lakás tökéletes kiegészítője, a meleg stílusos színű bútorok mellett.

L'Erbolario Ortensia lakásillatosítóAz igazán nőies lakásokba pedig többféle virágillat közül válogathatunk. A púderesebb L’Erbolario Camelia és L’Erbolario Írisz lakásillatosító a határozottabb női illatok közé sorolható, míg a L’Erbolario Hortenzia lakásillatosítója egy nagyon finom, lágy virág illat, ami mintha szirmokkal terítené be az egész otthonunkat. A legcsábítóbb illat a bódító, illatos fa a L’Erbolario Osmanthus lakásillatosítója, mely szavak nélkül beszél a lélekhez. A tisztaság és ragyogás illata pedig a L’Erbolario Gelsomino Indiano lakásillatosító elengedhetetlen ékszere egy ilyen lakásnak.

Az otthon önmagunk tükörképe. Ha harmóniát teremtünk magunk körül az bennünk is harmóniát teremt, ami elengedhetetlen, hogy a pihenés az otthon falai közt energiával töltsön fel. Ezek a lakásillatosítók pedig üvegcsékbe zárt csodák, melyek nyugalommal lengik körül szobáinkat.

 

 

 

Feltöltötte: Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.