A négylevelű lóherén túl – szerencsehozó, energizáló növények, illatok az új évre

A négylevelű lóhere, illetve a küllemben hozzá igen közel álló, szobanövényként is kedvelt négylevelű madársóska hagyományosan két igen elterjedt képviselője a szerencsehozásnak. Eláruljuk, van rajtuk kívül még jó néhány olyan növény, amely nem csupán kellemes illatával nyűgöz le, hanem feltölt energiával, pozitív érzésekkel és nem utolsósorban szerencsét is hozhat. Ne feledd, az illat, ami körülleng, téged is magabiztosabbá tesz és így még könnyebben érheted el a kitűzött céljaidat.

Természetes parfümjeink közül máris mutatunk néhányat, a teljesség igénye nélkül, hogy könnyebb legyen választanod magad számára – töltődj energiával, jó kedvvel, induljon jól az éved!

l’ERBOLARIO JADE – a kifinomult és érzéki parfüm ihletője, a jáde növény (Pozsgafa), amelyről úgy tartják, pénzteremtő és szerencsehozó növény. A hagyomány szerint a Jáde-növény képes pozitív energiákat felszabadítani, rendkívüli akárcsak ez az illat, citrus, virágos, és borostyán illatjegyekkel fűszerezve.

l’ERBOLARIO TEALEVELEK – a tealevelek köré számtalan szerencse babona kötődik mióta világ a világ. Az Oolong tea és a mesés Távol-kelet inspirálta illat egy leírhatatlanul szép költemény – légiesen könnyed, relaxáló, pihentető, ugyanakkor frissítő és segíti a koncentrációt. Olyan, mint egy csésze finom tea, amely megnyugvást hoz a léleknek és ugyanakkor segít összpontosítani. Nemtől, kortól függetlenül bárki viselheti.

l’ERBOLARIO ORGONA – a bőség és a fellendülés virága az orgona. Körülöleli az egész testet és a lelket, könnyed boldogságérzet kíséretében. Könnyed, finom illat, amely segít ellazulni.

l’ERBOLARIO GRÁNÁTALMA – „A bőség fájáról, a legcsábítóbb illatos árnyalatok.” A lenyűgöző gránátalmafa ihlette, árnyalatokban gazdag illatcsalád, amelynek jelentős jellemvonásai – a virágok és a lédús gyümölcsök gazdagságának köszönhetően – a jólét, a gazdagság, a pompa és az újjászületés jelképei.

l’ERBOLARIO VERBENAfrissesség, a fényesség és a könnyedség illata, amely intenzív életörömöt és szikrázó energiát sugároz. A parfüm ihletője, a szívillatot adó citromverbéna egy igen szerény, ám annál hatásosabb kis növény, mely leveleinek összedörzsölésével egy igen intenzív citrusos illatélményben lesz részünk, amely a test és a lélek számára egyaránt jótékony hatású.

l’ERBOLARIO CALABRIAI CITROM – a citrus illatok köztudottan az optimista, pozitív, mosolyt fakasztó hatásukról ismertek. A kalábriai citrom illata mesterien ötvözi a fanyar citrusokat és a pikánsan fűszeres, halványan vaníliás illatal. (…) A Calabriai citrom erőssége a rendkívül erőteljes citrusos akkord és a rózsabors vaníliával puhított akkordjának násza.” (Dobos Andrea parfümblogger, 2022)

A boldogságérzet még inkább fokozható – a BIOLA BIO JÁZMIN VIRÁGESSZENCIA illattal, mely
varázslatos élményt nyújt, természetes nyugtató és hangulatjavító hatású. Üde, friss virágillat
kompozíció, alkoholmentes parfüm (EDP).

l’ERBOLARIO ARANYCSOKOR – a krémes-édes-púderes és orientális illatjegyeket összhangba komponáló parfüm egyik alap illatjegye a vanília, amelyet a fűszerek királynőjének is tartanak. Kedélyjavító, nyugtató, ugyanakkor erős afrodiziákum is.

l’ERBOLARIO FRANGIPANI – “Egy virág, melynek illata öröm és derű”. A Hawaii-szigeteken őshonos trópusi pluméria virág (vagy más néven Frangipani) a béke, a barátság, a szépség és az egyszerűség szimbóluma, nem véletlenül készül belőle az a híres virágfüzér, amelyet a hagyomány szerint érkezéskor a szigetre látogatók nyakába akasztanak. Ez a bájos virág, amely a nevét viselő termékcsalád ihletője és szíve, valóban egyedülálló illattal bír: lágy, meleg, édes, megnyugtató, tökéletesen képes a tiszta öröm és szépség pillanatainak átélését nyújtani.

Végül, ne felejtsünk el hálásnak lenni a meglévő dolgainkért, vagy a bennünket körülvevő személyekért, szeretteinkért, barátainkért – a l’ERBOLARIO VIOLA – a kék ibolya a hála virága, mely megnyugvást és megújulást is jelent. Ez a tökéletes összhang a L’Erbolario Viola parfümben egyesül, az érzelmek, álmok, gondolatok, tiszta illata.

Sikerekben és boldogságban gazdag új évet kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.