Üzlet és átvevőhely:
Hattyú utca 7.
Budapest, I. kerület
1015

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10-18
Szombat: 10 -16
Telefonszám: 06-1-236-0934


Megközelítés tömegközlekedéssel:

A 4-6-os vagy 17-es villamos Széna tér vagy a Mechwart liget megállójánál kell leszállni és innen pár perc séta. A Széna tértől a Duna felé, a Shell benzinkút irányába kell elindulni. A Hattyúházat elhagyva bal oldalon hamarosan feltűnik a Myropolium cégtáblája. A Mechwart ligetnél leszállva (gyógyszertár a sarkon) pedig az Erőd utcán végigsétálva (egyenesen) épp üzletünkhöz ér, mely az Erőd és Hattyú utca sarkára esik.

Az M2 metrónak a Batthyány téri és a Széll Kálmán téri megállója esik legközelebb hozzánk. A Batthyány tértől a Batthyány utcán elindulva egyenesen a Hattyú utcába érkezünk rövid sétával (kis emelkedővel), a Széll Kálmán tértől pedig a Széna téren keresztül (ez utóbbi közelebb esik hozzánk).

Gépkocsival:

A Szilágyi Erzsébet fasor felől és a Vérmező útról  érkező vásárlóink jobbra tudnak kanyarodni a Hattyú utcába; a Margit híd felől érkezve pedig a Széll Kálmán téren megfordulva tudnak a Hattyú utcába kanyarodni vagy a Margit híd budai hídfőjénél megfordulva a Csalogány utcáig kell jönni, itt balra, majd az Erőd utcánál jobbra kanyarodni. Üzletünk az Erőd utca és a Hattyú utca sarkánál található.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, bővebb információt szeretnél róluk vagy elakadtál a rendelés során, írj nekünk vagy hívj, segítünk! Hívásod hétfőtől péntekig 10-18 óra között várjuk! Ha írni szeretnél, az info@myropolium.hu címen várjuk e-mailed!


Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10-18
Szombat: 10-16

Telefonszám: 06-1-236-0934


GYIK


A Myropolium egy webáruház, illetve egy üzlet Budapesten a Mammut bevásárló központtól 5 percre, a Hattyú utca 7. szám alatt. Üzletünkben a termékek többségét megtalálod, de a napi forgalom miatt a készleten levő termékek állandóan változnak, ezért ha konkrét terméket vásárolnál nálunk, írj (info@myropolium.hu) vagy hívj minket (1-236-09-34) és tájékoztatunk az aktuális készletről.
Webáruházunkban regisztrációval illetve regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Profil létrehozásával hűségpontjaid gyűlnek, mely 2000 ft kedvezményre jogosít majd fel.

Fizetési lehetőségek házhoz szállítás/posta pont/postán maradó csomag esetén:

 1. Bankkártya: Bankkártyás fizetés az OTP Bank oldalán történik. FIGYELEM! Bankkártyás fizetés csak profil létrehozása után illetve profilba belépés után lehetséges. A csomag átvételekor a futár csak átadja Neked a rendelést.
 2. Átutalás: A csomag átvételekor a futár csak átadja Neked a rendelést. Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag akkor kerül összekészítésre, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra! Az utalás megtörténtekor kérnénk a visszaigazolást elküldeni az info@myropolium.hu email címre.
  Számlaszám: OTP Bank Myropolium Kft. 11713005-20603038

Fizetési lehetőségek személyes átvétellel leadott rendelés során:

 1. Bankkártya: Bankkártyás fizetés az OTP Bank oldalán történik. FIGYELEM! Bankkártyás fizetés csak profil létrehozása után illetve profilba belépés után lehetséges.
 2. Átutalás: Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag akkor kerül összekészítésre, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra! Az utalás megtörténtekor kérnénk a visszaigazolást elküldeni az info@myropolium.hu email címre.
  Számlaszám: OTP Bank Myropolium Kft. 11713005-20603038

Fizetési lehetőségek üzletünkben személyes vásárláskor:

 1. Bankkártya
 2. Készpénz

A megrendeléshez kapcsolódó számlát email-ben küldjük el Neked. Cégek esetében kérjük az adószámot a megjegyzés rovatba írni.

Ha a megrendelésed munkanapokon 17.00 óra előtt adod le és minden termék van raktáron, a megrendelést várhatóan a következő munkanapon szállítja ki a futár. 

15.000 Ft feletti rendelések magyarországi szállítási címre történő kézbesítése ingyenes.

5001-15.000 Ft közötti rendelések esetén a szállítási költség magyarországi házhoz szállításkor 1150 Ft, PostaPontra történő szállítás esetén 950 Ft.

5000 Ft alatti rendelések szállítási költsége házhoz szállítás esetén 1600 Ft, PostaPontra szállításkor 1400 Ft.

Csomagolási költséget nem számolunk fel.

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától. Pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mailcímen!

Szállítási lehetőségek:

 • Személyes átvétel
 • MPL posta futárszolgálat
 • PostaPont (Coop, MOL kutak, Media Markt üzletek, Posták) Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem áll módodban PostaPonton átvenni a rendelésedet, kérjük jelezd, hogy módosíthassuk a kézbesítési címet házhoz szállításra.

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-P.: 10-18, Szo.: 10-16. Kérünk, várd meg visszaigazoló e-mailünket / telefonhívásunkat, hogy rendelésed átvehető!

A Myropolium Facebook-oldalán egyszerűen és könnyen értesülhetsz a legfrissebb hírekről, illetve a rendszeresen küldött hírlevelünkön keresztül kaphatsz információkat.
Feliratkozás a hírlevélre