Üzlet és átvevőhely:
Hattyú utca 7.
Budapest, I. kerület
1015

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10-18
Szombat: 10 -16


Megközelítés tömegközlekedéssel:

A 4-6-os vagy 17-es villamos Széna tér vagy a Mechwart liget megállójánál kell leszállni és innen pár perc séta. A Széna tértől a Duna felé, a Shell benzinkút irányába kell elindulni. A Hattyúházat elhagyva bal oldalon hamarosan feltűnik a Myropolium cégtáblája. A Mechwart ligetnél leszállva (gyógyszertár a sarkon) pedig az Erőd utcán végigsétálva (egyenesen) épp üzletünkhöz ér, mely az Erőd és Hattyú utca sarkára esik.

Az M2 metrónak a Batthyány téri és a Széll Kálmán téri megállója esik legközelebb hozzánk. A Batthyány tértől a Batthyány utcán elindulva egyenesen a Hattyú utcába érkezünk rövid sétával (kis emelkedővel), a Széll Kálmán tértől pedig a Széna téren keresztül (ez utóbbi közelebb esik hozzánk).

Gépkocsival:

A Szilágyi Erzsébet fasor felől és a Vérmező útról  érkező vásárlóink jobbra tudnak kanyarodni a Hattyú utcába; a Margit híd felől érkezve pedig a Széll Kálmán téren megfordulva tudnak a Hattyú utcába kanyarodni vagy a Margit híd budai hídfőjénél megfordulva a Csalogány utcáig kell jönni, itt balra, majd az Erőd utcánál jobbra kanyarodni. Üzletünk az Erőd utca és a Hattyú utca sarkánál található.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, bővebb információt szeretnél róluk vagy elakadtál a rendelés során, írj nekünk vagy hívj, segítünk! Hívásod hétfőtől péntekig 10-18 óra között várjuk! Ha írni szeretnél, az info@myropolium.hu címen várjuk e-mailed!


Kapcsolat

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10-18
Szombat: 10-16

Telefonszám: 06-1-236-0934, 70/573-0385


GYIK


A Myropolium egy webáruház, illetve egy üzlet Budapesten a Mammut bevásárló központtól 5 percre, a Hattyú utca 7. szám alatt. Üzletünkben a termékek többségét megtalálod, de a napi forgalom miatt a készleten levő termékek állandóan változnak, ezért ha konkrét terméket vásárolnál nálunk, írj (info@myropolium.hu) vagy hívj minket (1-236-09-34) és tájékoztatunk az aktuális készletről.
Webáruházunkban regisztrációval illetve regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Profil létrehozásával hűségpontjaid gyűlnek, mely 2000 ft kedvezményre jogosít majd fel.

Fizetési lehetőségek házhoz szállítás/posta pont/postán maradó csomag esetén:

 1. Bankkártya: Bankkártyás fizetés az OTP Bank oldalán történik. FIGYELEM! Bankkártyás fizetés csak profil létrehozása után illetve profilba belépés után lehetséges. A csomag átvételekor a futár csak átadja Neked a rendelést.
 2. Átutalás: A csomag átvételekor a futár csak átadja Neked a rendelést. Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag akkor kerül összekészítésre, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra! Az utalás megtörténtekor kérnénk a visszaigazolást elküldeni az info@myropolium.hu email címre.
  Számlaszám: OTP Bank Myropolium Kft. 11713005-20603038

Fizetési lehetőségek személyes átvétellel leadott rendelés során:

 1. Bankkártya: Bankkártyás fizetés az OTP Bank oldalán történik. FIGYELEM! Bankkártyás fizetés csak profil létrehozása után illetve profilba belépés után lehetséges.
 2. Átutalás: Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag akkor kerül összekészítésre, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra! Az utalás megtörténtekor kérnénk a visszaigazolást elküldeni az info@myropolium.hu email címre.
  Számlaszám: OTP Bank Myropolium Kft. 11713005-20603038

Fizetési lehetőségek üzletünkben személyes vásárláskor:

 1. Bankkártya
 2. Készpénz

A megrendeléshez kapcsolódó számlát email-ben küldjük el Neked. Cégek esetében kérjük az adószámot a megjegyzés rovatba írni.

Ha a megrendelésed munkanapokon 17.00 óra előtt adod le és minden termék van raktáron, a megrendelést várhatóan a következő munkanapon szállítja ki a futár. 

PostaPont / Postán maradó csomag:

18.000 Ft feletti rendeléskor: ingyenes.

0 - 18.000 Ft: 1200 Ft

Házhoz szállítás:

18.000 Ft felett: ingyenes.

7001-18.000 Ft közötti rendelések esetén a szállítási költség magyarországi házhoz szállításkor 1500 Ft,

7000 Ft alatti rendelések szállítási költsége 2000 Ft.

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától. Pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mailcímen!

Szállítási lehetőségek:

 • Személyes átvétel
 • MPL posta futárszolgálat
 • PostaPont (Coop, MOL kutak, Media Markt üzletek) Amennyiben a rendelés postázása után valamilyen okból kifolyólag mégsem áll módodban PostaPonton átvenni a rendelésedet, kérjük jelezd, hogy módosíthassuk a kézbesítési címet házhoz szállításra.
 • Postán maradó - Amennyiben a rendelés postázása után valamilyen okból kifolyólag mégsem áll módodban PostaPonton átvenni a rendelésedet, kérjük jelezd, hogy módosíthassuk a kézbesítési címet házhoz szállításra.

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-P.: 10-18, Szo.: 10-16. Kérünk, várd meg visszaigazoló e-mailünket / telefonhívásunkat, hogy rendelésed átvehető!

A Myropolium Facebook-oldalán egyszerűen és könnyen értesülhetsz a legfrissebb hírekről, illetve a rendszeresen küldött hírlevelünkön keresztül kaphatsz információkat.
Feliratkozás a hírlevélre