Fizetési és Szállítási Feltételek

A webáruházban házhoz szállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre vagy kérheted PostaPontra is csomagodat. A megrendelt termékek kiszállítását a Myropolium  Kft. megbízásából a Magyar Posta MPL futárcége végzi.

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. (Mammut bevásárló központtól 5 percre) alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo: 10-16. Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség. Kérünk, várd meg e-mail értesítésünket vagy telefonunkat, hogy rendelésed átvehető!

Készleten lévő termékek esetében várhatóan a megrendelést követő munkanap, amennyiben 16.00 óra előtt adod le rendelésed. Házhoz szállításnál az MPL futárszolgálat a kézbesítést kétszer kísérli meg, utána a csomagot a területileg illetékes postahivatalban lehet átvenni.
Termékek készlet információjáért hívj minket: 06-1-236-0934.

PostaPont / Postán maradó csomag:

18.000 Ft feletti rendeléskor: ingyenes.

0 - 18.000 Ft: 1200 Ft

Házhoz szállítás:

18.000 Ft felett: ingyenes.

7001-18.000 Ft közötti rendelések esetén 1500 Ft,

7000 Ft alatti rendelések szállítási költsége 2000 Ft.

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától. Pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mailcímen!

Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak fizetned.

 Nemzetközi csomag:

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától, pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mail címen.

Ha Magyarországon kívüli szállítási címre rendeltél csomagot, kérünk, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal és megadjuk Neked a csomag ragszámát, mellyel a Magyar Posta oldalán  nyomon követheted a csomag útját.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy nemzetközi csomagnál csak előreutalással kifizetett rendeléseket áll módunkban postázni.

A szállítást végző cég honlapja: www.posta.hu