Fizetési és Szállítási Feltételek

A webáruházban házhoz szállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre vagy kérheted PostaPontra is csomagodat. A megrendelt termékek kiszállítását a Myropolium  Kft. megbízásából a Magyar Posta MPL futárcége végzi.

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. (Mammut bevásárló központtól 5 percre) alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo: 10-16. Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség. Kérünk, várd meg e-mail értesítésünket vagy telefonunkat, hogy rendelésed átvehető!

Készleten lévő termékek esetében várhatóan a megrendelést követő munkanap, amennyiben 16.00 óra előtt adod le rendelésed. Házhoz szállításnál az MPL futárszolgálat a kézbesítést kétszer kísérli meg, utána a csomagot a területileg illetékes postahivatalban lehet átvenni.
Termékek készlet információjáért hívj minket: 06-1-236-0934.

PostaPont / Postán maradó csomag:

18.000 Ft feletti rendeléskor: ingyenes.

0 - 18.000 Ft: 1200 Ft

Házhoz szállítás:

18.000 Ft felett: ingyenes.

7001-18.000 Ft közötti rendelések esetén a szállítási költség magyarországi házhoz szállításkor 1500 Ft,

7000 Ft alatti rendelések szállítási költsége házhoz szállítás esetén 1600 Ft, PostaPontra szállításkor 2000 Ft.

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától. Pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mailcímen!

Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak fizetned.

 Nemzetközi csomag:

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától, pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mail címen.

Ha Magyarországon kívüli szállítási címre rendeltél csomagot, kérünk, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal és megadjuk Neked a csomag ragszámát, mellyel a Magyar Posta oldalán  nyomon követheted a csomag útját.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy nemzetközi csomagnál csak előreutalással kifizetett rendeléseket áll módunkban postázni.

A szállítást végző cég honlapja: www.posta.hu