Fizetési és Szállítási Feltételek

A webáruházban házhoz szállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre vagy kérheted PostaPontra is csomagodat. A megrendelt termékek kiszállítását a Myropolium  Kft. megbízásából a Magyar Posta MPL futárcége végzi.

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. (Mammut bevásárló központtól 5 percre) alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo: 10-16. Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség. Kérünk, várd meg e-mail értesítésünket vagy telefonunkat, hogy rendelésed átvehető! Ettől a naptól számítva 5 munkanapig áll módunkban a rendelést őrizni.

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló e-mailben/telefonon tájékoztatunk Téged. A házhoz szállítás időpontja  készleten lévő termékek esetében várhatóan a megrendelést követő munkanap, amennyiben 17.00 óra előtt adod le rendelésed. A szállító a kézbesítést kétszer kísérli meg, utána a csomagot a területileg illetékes postahivatalban lehet átvenni.

15.000 Ft feletti rendelések magyarországi szállítási címre történő kézbesítése ingyenes.

5001-15.000 Ft közötti rendelések esetén a szállítási költség magyarországi házhoz szállításkor 1150 Ft, PostaPontra történő szállítás esetén 950 Ft.

5000 Ft alatti rendelések szállítási költsége házhoz szállítás esetén 1600 Ft, PostaPontra szállításkor 1400 Ft.

Utánvéttel történő fizetési mód díja: 250 ft, mely a szállítási költséghez adódik.  Csomagolási költséget nem számolunk fel.

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától. Pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mailcímen!

A megrendelt csomag ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak fizetned.

 Nemzetközi csomag:

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától, pontos összegért érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon.

Ha Magyarországon kívüli szállítási címre rendeltél csomagot, kérünk, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal és megadjuk Neked a csomag ragszámát, mellyel a Magyar Posta oldalán  nyomon követheted a csomag útját.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy nemzetközi csomagnál csak bankkártyával vagy előreutalással kifizetett rendeléseket áll módunkban postázni.

A szállítást végző cég honlapja: www.posta.hu