Fizetési és Szállítási Feltételek

A webáruházban házhoz szállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását a Myropolium  Kft. megbízásából a Magyar Posta MPL futárcége végzi.

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. (Mammut bevásárló központtól 5 percre) alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo.: 10-16. Személyes átvétel esetén természetesen nincs szállítási költség. Kérünk, várd meg e-mail értesítésünket vagy telefonunkat, hogy rendelésed átvehető! Ettől a naptól számítva 5 munkanapig áll módunkban a rendelést őrizni.

A szállítás pontos időpontjáról és a fontos vonatkozó részletekről minden esetben a megrendelést visszaigazoló e-mailben/telefonon tájékoztatunk Téged. A házhoz szállítás várható időpontja  készleten lévő termékek esetében a megrendelést követő munkanap, amennyiben 16.00 óra előtt adod le rendelésed. A szállító a kézbesítést kétszer kísérli meg, utána a csomagot a területileg illetékes postahivatalban lehet átvenni.

0 - 3000 Ft bruttó vásárlási összeg között a szállítási díj egységesen 1500 Ft.
3001-10.000 Ft bruttó vásárlási összeg között a szállítási díj egységesen 950 Ft.
10.001 Ft bruttó összértékű vásárlás felett a megrendelt termékeket díjmentesen, a Magyar Posta futárszolgálata szállítja ki Neked.
Ezen szállítási költségek az utánvétel költségét is tartalmazzák.

A megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

A megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki Neked. Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak fizetned.

 Nemzetközi csomag:

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától, pontos összegért érdeklődj Ügyfélszolgálatunkon.

Ha Magyarországon kívüli szállítási címre rendeltél csomagot, kérünk, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal és megadjuk Neked a csomag ragszámát, mellyel a Magyar Posta oldalán  nyomon követheted a csomag útját.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy nemzetközi csomagnál csak bankkártyával vagy előreutalással kifizetett rendeléseket áll módunkban postázni.

A szállítást végző cég honlapja: www.posta.hu

Fields marked with an * are required

Valamilyen kérdésedre nem találtál választ? Írj nekünk!