GYIK

 A Myropolium egy webáruház, illetve egy üzlet Budapesten a Mammut bevásárló központtól 5 percre, a Hattyú utca 7. szám alatt. Üzletünkben a kozmetikai termékeket, parfümöket és az öko tisztítószereket találod meg. A napi forgalom miatt üzletünkben a készleten levő termékek állandóan változnak, ezért ha konkrét terméket vásárolnál nálunk, írj (info@myropolium.hu) vagy hívj minket (1-236-09-34) és tájékoztatunk az aktuális készletről.
Webáruházunkban regisztrációval illetve regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Profil létrehozásával hűségpontjaid gyűlnek, mely 2000 ft kedvezményre jogosít majd fel.

Fizetési lehetőségek házhoz szállítás esetén:

  1. Utánvét: Ha a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, válaszd az utánvétes fizetést. A rendelés ellenértékét a futárnak kell kifizetni. Utánvéttel történő fizetés díja: 250 ft a szállítási költségen felül.
  2. Bankkártya: Bankkártyás fizetés az OTP Bank oldalán történik. FIGYELEM! Bankkártyás fizetés csak profil létrehozása után illetve profilba belépés után lehetséges. A csomag átvételekor a futár csak átadja Neked a rendelést. Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag akkor kerül feladásra, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra!
  3. Átutalás: A csomag átvételekor a futár csak átadja Neked a rendelést. Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag akkor kerül feladásra, ha a megrendelés ellenértéke megérkezik a bankszámlánkra! Az utalás megtörténtekor kérnénk a visszaigazolást elküldeni az info@myropolium.hu email címre.
    Számlaszám: OTP Bank Myropolium Kft. 11713005-20603038

Fizetési lehetőségek személyes átvételkor és vásárláskor:

  1. Készpénz
  2. Bankkártya

A megrendeléshez kapcsolódó számla minden esetben a termékekkel együtt kerül kézbesítésre.

Ha a megrendelésed munkanapokon 17.00 óra előtt adod le és minden termék van raktáron, a megrendelést várhatóan a következő munkanapon szállítja ki a futár. 

12.000 Ft feletti rendelések magyarországi szállítási címre történő kézbesítése ingyenes. Kérünk, vedd figyelembe, hogy az utánvéttel történő fizetési mód díja, a 250 ft ez esetben is fenn áll.

5001-12.000 Ft közötti rendelések esetén a szállítási költség magyarországi házhoz szállításkor 950 Ft, PostaPontra történő szállítás esetén 750 Ft.

5000 Ft alatti rendelések szállítási költsége házhoz szállítás esetén 1500 Ft, PostaPontra szállításkor 1300 Ft.

Csomagolási költséget nem számolunk fel.

Magyarországon kívüli szállítási címre kért csomagok szállítási költsége függ a célországtól és a termékek súlyától. Pontos összegért érdeklődj az info@myropolium.hu e-mailcímen!

Szállítási lehetőségek:

  • Személyes átvétel
  • MPL posta futárszolgálat
  • PostaPont (Coop, MOL kutak, Media Markt üzletek, Posták) (néhány böngészőben nem működik a PostaPont panel, ez esetben kérjük, írja a megjegyzés rovatba, melyik PostaPontra szeretné csomagját

Rendelésed Budapesten a Hattyú utca 7. sz. alatti Myropolium üzletünkben tudod átvenni. Nyitva tartás: H-Sz-P.: 10-18, K-Cs.: 10-19, Szo.: 10-16. Kérünk, várd meg visszaigazoló e-mailünket / telefonhívásunkat, hogy rendelésed átvehető! Ettől számítva rendelésedet 5 munkanapig tároljuk.

A Myropolium Facebook-oldalán egyszerűen és könnyen értesülhetsz a legfrissebb hírekről, illetve a rendszeresen küldött hírlevelünkön keresztül kaphatsz információkat.
Feliratkozás a hírlevélre