Hűségpontok

Megújult törzsvásárlói rendszerünk webáruházunkban – Hűségpontok:

Webáruházunkban vásárlói regisztráció nélkül is tudsz vásárolni, azonban a regisztrációnak számos előnye van, mint például a 2000 ft hűségpontok utáni kedvezmény, melynek felhasználása ideje a kezdéstől számítva 1 év.
Regisztrált vásárlóink vásárlásuk után értékes pontokat gyűjtenek! 10 forintonként jóváírunk Neked 1 pontot.
4800 pont összegyűjtése után 2000 Ft kedvezményt adunk, melyet egy következő rendelés alkalmával tudsz beváltani a vásárlás végösszegéből a következő feltételek mellett: a kedvezmény 5000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be. A kedvezmény felhasználásakor az 5000 Ft értékhatárba ajándékutalványok, kedvezményes szettek, akcióban részt vevő termékek valamint a Háztartás kategóriában szereplő termékek nem számítanak bele.

Kedvezmény felhasználása: “Kosár” oldalon kattints rá a “Kedvezmény felhasználása” ikonra!

A 2024.01.02. előtt megkezdett pontgyűjtések felhasználási ideje korlátlan.

Írj véleményt! 1 vélemény=100 pont! Lépj be profilodba, írj véleményt, az elfogadás után hűségpontjaidhoz adódik véleményenként 100 pont.

Törzsvásárlói rendszerbe történő jelentkezés módja: a Myropolium webáruházban történő sikeres regisztráció.

REGISZTRÁCIÓ

Megújult törzsvásárlói rendszerünk üzletünkben – Hűségpontok:

Green like Kiss Füzet

Üzletünkben pecsétgyűjtő füzetben gyűjtheted értékes Kiss pecséteidet!

A vásárlás végösszegét tekintve 2000 ft-onként 1 pecsét jár. 24 kiss pecsét esetén üzletünkben egyszeri 20% kedvezményt biztosítunk egy teljesárú kozmetikum vagy egy parfüm árából. A kedvezmény visszavonásig érvényes és egyéni vásárlókra vonatkozik. A kedvezmények
és árengedmények nem összevonhatóak, valamint készpénzre nem válthatóak be. Egy pontgyűjtő kártya egyszer és egyszeri kedvezmény beváltására használható fel. A kedvezményben kizárólag a Myropolium Kft. által üzemeltetett Hattyú u. 7. sz. alatti üzlet vásárlói vehetnek részt. A Kiss kedvezmény felhasználásakor a vásárló új Kiss Kártyát kap.

A pecsétek és a kedvezmény érvényessége a Kiss Füzet nyitása után 1 év.

A 2024.01.02. előtt nyitott füzetek korlátlan ideig használhatóak fel.

Írj véleményt! 1 vélemény=1 pecsét! A jóváhagyott vélemények után kérünk, üzletünkben kérd majd a pecsétet!