Hűségpontok

Törzsvásárlói rendszerünk webáruházunkban – Hűségpontok:

Webáruházunkban vásárlói regisztráció nélkül is tudsz vásárolni, azonban a regisztrációnak számos előnye van, mint például a 2000 ft hűségpontok utáni kedvezmény, melynek felhasználása nem időhöz kötött.
Regisztrált vásárlóink vásárlásuk után értékes pontokat gyűjtenek! 10 forintonként jóváírunk Neked 1 pontot.
2400 pont összegyűjtése után 2000 Ft kedvezményt adunk, melyet egy következő rendelés alkalmával tudsz beváltani a vásárlás végösszegéből a következő feltételek mellett: a kedvezmény 5000 Ft feletti vásárlás esetén váltható be. A kedvezmény felhasználásakor az 5000 Ft értékhatárba ajándékutalványok, kedvezményes szettek, akcióban részt vevő termékek valamint a Háztartás kategóriában szereplő termékek nem számítanak bele.

Kedvezmény felhasználása: “Kosár” oldalon kattints rá a “Kedvezmény felhasználása” ikonra!

A pontjaid nem évülnek el és az összegyűjtött pontok utáni kedvezmény beváltásának ideje korlátlan.

Írj véleményt! 1 vélemény=100 pont! Lépj be profilodba, írj véleményt, az elfogadás után hűségpontjaidhoz adódik véleményenként 100 pont.

Törzsvásárlói rendszerbe történő jelentkezés módja: a Myropolium webáruházban történő sikeres regisztráció.

REGISZTRÁCIÓ

Törzsvásárlói rendszerünk üzletünkben – Hűségpontok:

Green like Kiss Kártya

Üzletünkben pecsétgyűjtő kártyán gyűjtheted értékes Kiss pecséteidet! 12 kiss pecsét esetén üzletünkben egyszeri 20% kedvezményt biztosítunk egy kozmetikum vagy egy parfüm teljes árából. A kedvezmény visszavonásig érvényes és egyéni vásárlókra vonatkozik. A kedvezmények és árengedmények nem összevonhatóak, valamint készpénzre nem válthatóak. Egy pontgyűjtő kártya egyszer és egyszeri kedvezmény beváltására használható fel. A kedvezményben kizárólag a Myropolium Kft. által üzemeltetett Hattyú u. 7. sz. alatti üzlet vásárlói vehetnek részt. A Kiss kedvezmény felhasználásakor a vásárló új Kiss Kártyát kap. A pecsétek nem évülnek el és az összegyűjtött pecsétek utáni kedvezmény beváltásának ideje korlátlan.

Írj véleményt! 1 vélemény=1 pecsét! A jóváhagyott vélemények után kérünk, üzletünkben kérd majd a pecsétet!