SAPUNOTEKA – Harmóniában a Természettel – Új natúrkozmetikumok a Myropolium polcain

Adriai egyik gyöngyszemében, Šibenik városában indult útnak 2009-ben a SAPUNOTEKA márka, amely kézzel készült natúrkozmetikumokat jelent – az alapos gondossággal, a természet szeretetével áthatva, hagyományok tiszteletben tartása mellett nagy tudással készült szappanok, bőrápoló krémek és egyebek kizárólag természetes összetevőkből készült, vegán, állatkísérletektől mentes, környezetbarát, minimalista csomagolású termékek, amelyekbe azonnal beleszerettünk – és elhoztuk neked, hogy számodra is elérhető közelségben legyen!

 • Természetes és természetből származó összetevők
 • 100%-ban vegán
 • Fenntartható csomagolás
 • Kisszériás, kézzel készült termékek
 • Állatkísérletektől mentes

A márka ígérete
A Sapunoteka-nál hisznek abban, hogy a természet erejét kihasználva olyan bőrbarát termékeket készíthetnek, amelyek teljes összhangban vannak az értékes természetes alapanyagokkal. Formuláikban tudományosan bizonyított hatóanyagok gazdagítják a természetes összetevőket, miközben kerülik az állati eredetű alapanyagokat és termékeikhez a minimalista, környezetbarát, funkcionális csomagolást választják.

A 2009-ben Šibenik-ben alapított horvát kézműves kisvállalat, a Sapunoteka, fenntartható fejlődésre törekedve indult útnak, a természet iránti mély szeretettel tele, ami kreativitással, kíváncsisággal és lelkesedéssel párosult. Elkötelezettségük a környezet tiszteletben tartása és a bőr egészségének megóvása vonatkozásában a márka összes termékében megnyilvánul. Csapatuk mára több területen tevékenykedő munkatársakból áll, a természettudományoktól kezdve a marketingig.

 

Alapértékeik

Ökológia

 • Termékeiket környezetbarát anyagokba csomagolják, és folyamatosan új, fenntartható csomagolási megoldásokat keresnek.
 • Igyekeznek helyi forrásokból származó összetevőket beszerezni, a termékeik pedig biológiailag lebomlanak, minimalizálva ezzel környezetre gyakorolt hatásukat.

Etika

 • Kerülik az állati eredetű összetevőket, például állati zsírokat, tejet, mézet, viaszt, lanolint és keratint.
 • Sem a termékeiket, sem a felhasznált összetevőket nem tesztelik állatokon, követve elkötelezettségüket az állatokkal szembeni kegyetlenségmentes gyakorlatok mellett.

Tudás

 • Formuláikat mély tudáson és a hagyományokat tiszteletben tartó, azokból merítkező modern tudományos ismeretekre építik.
 • Szakmai szabályokhoz tartják magukat, folyamatosan igyekeznek tudásbázisukat bővíteni, hogy hatékony és biztonságos termékeket hozzanak létre.

A Sapunotekánál elkötelezettek abban, hogy olyan bőrápolási megoldásokat nyújtsanak, amelyek nemcsak táplálják a bőrt, hanem tiszteletben tartják a bolygót és annak lakóit. Válaszd a Sapunotekát és csatlakozz az úton egy fenntarthatóbb és etikusabb bőrápolás felé!

Sapunoteka termékek : ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.