Nyuszizzunk, azaz nyomozzunk! – készülj játszva a Húsvétra, szuper ünnepi kedvezmény vár, élj vele!

Ha az alábbi bejegyzést elolvasod, nem csupán egy-két érdekes információval lehetsz gazdagabb, de kódfejtő lesz belőled, ugyanis egy hatszámjegyű kódot rejtettünk a sorok közé. A kóddal 2024.március 22-április 01. között értékes kedvezményt nyersz: minden l’Erbolario termékre 15% kedvezményt vehetsz igénybe! Jó játékot és ne feledd el időben felhasználni a nyereményedet ezen a linken: https://myropolium.hu/termekkategoria/akcio/husveti-akcio-03-22-04-01/

Engedd meg, hogy picit elraboljuk figyelmedet és tarts velünk egy kis „történelmi” visszatekintésben, számvetésben. Illatszertárunk, azaz a Myropolium (nevünk ihletője a görög myropolium szó jelentése, illatszertár) ajtaját közel tizennégy éve nyitottuk meg és azóta is töretlen szenvedéllyel és lelkesen, sokéves tapasztalattal a hátunk mögött szolgáljuk a bio- és natúrkozmetikumok iránt elkötelezett vásárlók igényeit.

A természetes szépség híveként, üzletünk kínálatában természetes összetevőket – gyógynövények, virágok, gyümölcsök, fűszerek kivonatait – tartalmazó kozmetikai szerek széles választéka található. Az évek során a kínálatunkat folyton bővítjük és megújítjuk – azon vagyunk, hogy felfedezzük és elérhető közelségbe hozzuk vásárlóink számára a legjobb, legizgalmasabb vagy éppen a legtisztább natúrkozmetikumokat és parfümöket. Fontos számunkra a széles termékskála, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb illatot és/vagy natúrkozmetikumot – vásárlóink öröme és boldogsága, elégedettsége bennünket is örömmel tölt el.

Ezen elvek szerint működve mára húsz igen értékes márka termékeit találod polcainkon, virtuálisan a webáruházban és Hattyú utcai boltunkban a valóságban is – itt a termékeket nem csak megcsodálhatod, de lehetőséged van kipróbálni is! l’Erbolario, Erboristica, BalzsamLabor, OliviaNatural, i+m, Florascent, Urtekram… csupán néhány a legnépszerűbbek közülük, a teljesség igénye nélkül.

Ráadásként pedig, íme, egy kis l’ERBOLARIO történelem!
Összetéveszthetetlen stílussal képviseli a természeti szépséget a tavalyi évben negyvenötödik születésnapját ünneplő l’ERBOLARIO. Parfümjeivel és natúrkozmetikumaival valóságos természeti csodákat visz megszámlálhatatlan otthonba és az emberek életébe, Olaszországon belül és kívül egyaránt – sőt, még a tengeren túlra is! Boltunkban nyitás óta elérhetőek és mind a mai napig naprakészen tartottak a l’ERBOLARIO márka csodálatos termékei, amelyeknek nem csupán    vásárlóink, de mi magunk is nagy rajongói vagyunk. A l’ERBOLARIO egy folyton megújuló, minden évben több új parfümmárkát és termékcsaládot alkotó kreatív, innovatív, ugyanakkor a természetet és a hagyományokat mélyen tisztelő, azokból ihletet merítő vállalat. Tevékenységük családi receptekkel indult, melyeket kísérletek, tudományos kutatások és lepárlás segítségével teszteltek és fejlesztettek tovább. Ez vezetett a La Premiata Erboristeria Artigiana L’Erbolario megnyitásához, melynek célkitűzése bizonyítottan hatékony természetes, növényi alapú kozmetikumok készítése volt.

Mi a teendőd a kód felhasználásához? Mindössze annyi, hogy megfejted a hatszámjegyű kódot, amit a szövegbe rejtettünk. A hatszámjegyű kód összesen három darab kétjegyű számból áll. A kód számjegyeit abban a sorrendben, ahogyan azt a szöveg elejétől a végéig haladva megtalálod, írd be a rendelésed Kosár oldalán a Kupon mezőbe, kattints a “kupon alkalmazása” gombra és meg is van a kedvezményed.

A szuper kedvezmény csak a sikeres kódfejtőknek jár! Mivel nem tudatjuk mindenkiről, hogy sikeres kódfejtő nyomozó-e, így, ha a Hattyú utcai üzletünkben jársz, mindenképp mondd be a kódot fizetéskor a pénztárnál, így ott is azonnal beválthatod a kedvezményedet.

Nyuszizz, azaz nyomozz velünk, készülj a húsvétra, szerezz be szuper ajándékokat, hogy ezzel fejezd ki kedves, figyelmes gondoskodásodat a szeretteid felé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.