facebook_pixel

L’Erbolario Körte-édesgyökér lakásillatosító 125ml

7 350 Ft

5.00 out of 5

Az édes gyümölcshús és a fa jellegzetes illatai elárasztják majd otthonát, köszönhetően ezeknek az illatpálcikáknak amelyek kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 735 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!

Körte-édesgyökér lakásillatosító

Az édes gyümölcshús és a fa jellegzetes illatai elárasztják majd otthonát, köszönhetően ezeknek az illatpálcikáknak amelyek kifinomult berendezési tárgyak és egyben praktikus illatosítók is. Anélkül hogy bármit is meggyújtana, folyamatosan, még ha nincs is otthon, a pálcikák a legtavasziasabb illatot árasztják majd, így környezetében kellemes frissesség fog uralkodni. Könnyen megfeledkezhet az áporodott szagról és a kevéssé kívánatos konyhai szagokról, illetve a ‘túlzsúfoltság’ szagáról a munkahelyén vagy az irodában.

Használata: Vegye le a kupakot és az illatpálcikákat tegye az üvegbe. Rövid időn belül, ozmotikus folyamat hatására, egy kellemes, könnyű illat árasztja majd el otthonát, szagtalanítja környezetét, és örömtelivé varázsolja mindennapjait. Mivel az üveg a használat egész ideje alatt nyitva van, azt ajánljuk, hogy otthona egy biztos pontján helyezze el, azaz távol gyermekektől, háziállatoktól és annak lehetőségétől, hogy lelökik. Annak érdekében, hogy az illat élénkségét felfrissítse, időnként egy száraz kendővel tisztítsa meg a pálcikákat- így elkerülve a porszemek felgyülemlését az üveg alján- majd fordítsa meg őket.

 

 

1 értékelés a termékre: L’Erbolario Körte-édesgyökér lakásillatosító 125ml


  1. Csilla
    5 out of 5

    :

    Évek óta változatlan kedvenc, absolut újravevős akár Itáliában akár nagy örömömre a Myropoliumban!Különlegesen gyümölcsös, elegáns illat!

Mondd el a véleményed


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!