facebook_pixel

L’Erbolario Fiore Dell’ Onda lakásillatosító 125ml

7 350 Ft

A Fiore dell’Onda (A hullámok virága) lakásillatosító pálcái elhozzák otthonába a tenger illatát és szinte újrateremtik annak légkörét. A pálcák nem csupán praktikus illat diffúzorok, hanem elegáns dekorációs tárgyak is egyben. ... Tovább

Válaszd ezt a terméket és 735 pontot írunk jóvá!

Ajándékba is adhatod ezt a terméket!

Ha másnak is szeretnél örömet okozni, ajándékkártya formájában megvásárolhatod ezt a terméket a részére.

Kattints ide a vásárláshoz!
Kategóriák: ,

Virágos, vizes illat

Aromás, tengeri illatjegyekkel

A Fiore dell’Onda (A hullámok virága) lakásillatosító pálcái elhozzák otthonába a tenger illatát és szinte újrateremtik annak légkörét. A pálcák nem csupán praktikus illat diffúzorok, hanem elegáns dekorációs tárgyak is egyben.

Nincs szükség a pálcák meggyújtására, ezek a különleges illatpálcák folyamatosan ontják magukból a Fiore dell’Onda sós és sokrétű illatjegyeit, biztosítva, hogy szobái mindig kellemes és friss illatúak maradjanak. A Fiore dell’Onda magában hordozza a tengeri szellő aromás és átható illatjegyeit a só illatával kombinálva, amely minden hullámtöréskor szétárad és „kivirágzik”.

Használat: Miután levette a kupakot és elhelyezte a csomagban található flakont, tegye a pálcákat az illatos oldatba. Időnként fordítsa meg a rattan pálcákat, hogy fokozza az illatot, de előbb törölje szárazra a pálcavégeket, hogy ne kerüljön szennyeződés a flakon aljára!

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket: “L’Erbolario Fiore Dell’ Onda lakásillatosító 125ml”


Iratkozz fel hírlevelünkre!

Így azonnal értesülhetsz legfrissebb ajánlatainkról és legújabb termékeinkről.

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!