Lakásillatosítás – Otthonunkban a természet – Pálcás lakásillatosítók

Mi az otthonod illata?

Elegáns, finom, nőies virágos vagy meleg gyümölcsös? Friss, üde ragyogás és tisztaság? Csábító, egzotikus bódulás? Bármi legyen is az, biztos lehetsz benne, hogy fantasztikus illatok lengik be otthonodat a L’ERBOLARIO illatpálcikáknak köszönhetően, melyek kifinomult berendezési tárgyak és praktikus illatosítók is egyben. A térből otthon lesz, melyet kincsesládaként nyitsz és zársz minden nap. Ahány ház annyi szokás, mondják, és a szobák minden egyes zegzugát nagy gonddal formáljuk saját magunk ízlésének képére.

A klasszikus stílusú lakások fő jellemzője, hogy a kialakított térben résztvevő bútorok igen meghatározóak. Anyaguk általában tömör, jó minőségű fa, melyek az asztalos kezei  között csodálatos míves faragást kaptak. Az ilyen jellegű enteriőrbe illő illat a L’Erbolario Körte – édesgyökér, melynek meghatározó meleg illata van úgy, mint a tér látványa, kiegészítve érzékeinket.

A rusztikusság, a tartósság és vidámság helyszíne a mediterrán lakás belső, melyben a frissességet árasztó L’Erbolario Accordo Arancio lakásillatosító ezt erősítve, élettel tölti meg a teret és pozitivitással. Sőt! A narancssárga szín ráadásul vitalizáló hatású és jókedvvel tölti el az embert. Életöröm egy kis üvegbe zárva, a L’Erbolario Citrus lakásillatosítója is, ami úgyszintén ideális egy mediterrán hangulatú lakás bensőbe.

A L’Erbolario Ginepro Nero lakásillatosítója egy férfias, erőteljes illat, egy féktelen mediterrán tánc  mai külsőben, ami egy modern lakás tökéletes kiegészítője, a meleg, stílusos színű bútorok mellett. A tisztaság és ragyogás illata a L’Erbolario Fiore Dell’Onda, a tengeri szellő aromás illatával elengedhetetlen ékszere egy lakásnak.

Az igazán nőies lakásokba pedig többféle virágillat közül válogathatunk. A púderesebb L’Erbolario Camelia és L’Erbolario Írisz lakásillatosító a határozottabb női illatok közé sorolható, míg a L’Erbolario Hortenzia lakásillatosítója egy nagyon finom, lágy virág illat, ami mintha szirmokkal terítené be az egész otthonunkat. A legcsábítóbb illat a bódító illatos fáé, a L’Erbolario Osmanthus lakásillatosítója szavak nélkül beszél a lélekhez. Kihangsúlyozza a nőiességet az egzotikus L’Erbolario Jázmin (Gelsomino Indiano) illat, ez a virág az érzékiség szimbóluma.

Az otthon önmagunk tükörképe. Ha harmóniát teremtünk magunk körül, az bennünk is harmóniát teremt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a pihenés az otthon falai közt energiával töltsön fel. Ezek a lakásillatosítók pedig üvegcsékbe zárt csodák, melyek nyugalommal lengik körül szobáinkat.

Ha már megvan a kedvenced, rendeld meg a webáruházban vagy

nézd meg az összes lakásillatosítót ITT!

Ha most ismerkednél velük, gyere be a boltunkba

(Hattyú u. 7., a Mammuttól mindössze 2 perc séta),

illatold meg őket és válaszd ki az otthonodhoz és a hangulatodhoz a leginkább illőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.