Téli parfümajánló – L’Erbolario illatok, aromák télre Dobos Andrea parfümbloggertől

Rendszerint a tél közeledtével egyre bújósabb, meghittebb vagy éppen élénkebb és intenzívebb illatokat szeretek viselni, és tudom, hogy sokan vannak még így ezzel. Hogy kifejezetten téli illatok, aromák vannak-e, azt nehéz kijelenteni, de azt bizton állíthatom, hogy vannak olyan akkordok, illatkombinációk, amelyeket hideg időben vagy éppen a közelgő ünnepek meghittségét idézve szeretünk viselni. Fahéj, kardamom, szegfűszeg és pirított cukor aromája adja magát, de ezen kívül számos olyan illat van, amelyet legszívesebben télen viselünk. Tudjátok, hogy nagy kedvenceim az L’Erbolario parfümök, most közülük válogattam nektek téli hangulatú illatokat.

Meharées

Ha van bestseller parfüm a L’Erbolario kínálatában, akkor az a Meharées. Senkit ne tévesszen meg az oázis, és a forró sivatagi levegőt felidéző illat, ez bizony egy igazi kiforrott, tűzforró, vérpezsdítő illat a maga melegségével, szenvedélyességével, amely télen tud igazán kibontakozni a bőrön. A cédrus és a szantál már a fejillatban kibontakozik, egyszerre fenséges és egzotikus.

myropolium_teli_illatok_parfumokA vaníliás-ámbrás alapok finoman édeskés karaktert kölcsönöznek neki, igazi élvezet viselni. Uniszex illatnak mondanám, bárkin jól állhat. Én imádom a testápolóját is viselni, nagyon egzotikus.

A Meharées illatcsalád termékei: parfüm 50ml, tusfürdő, testápoló.

Legni Fruttati – Körte-édesgyökér

Számomra az édesgyökér aromája egyértelműen a hideg időhöz kötődik. Tudom, hogy megosztó jegy, de rendkívül élénk, kissé sötét, mondhatni dark jegye gyümölcsös akkordokkal vibrálóan élénk és csípős lesz. Éppúgy, mint a Legni Fruttatiban, ahol a zamatos, lédús körte és az édesgyökér köré építették a markánsan száraz-meleg fás jegyeket, valamint a legélénkebb virágos akkordokat. Erőteljes, élénk illat, hölgyeknek javasolnám.

A Legni Fruttati illatcsalád termékei: parfüm 50ml, szappan, tusfürdő, testápoló, lakásillatosító.

Iris

Kultikus, nagyon népszerű illat a L’Erbolario Iris. Mennyei púderfelhő, szó szerint az angyalok szárnyának puha susogását jeleníti meg, emellett az egyik legnőiesebb illatuk. Fehér, mint a hó, angyalian ártatlan és eleganciát sugárzó. Annyira szeretem a téli időszakban használni, hogy megvásároltam hozzá a testkrémet is, együtt a parfümmel csodás aurát kölcsönöznek viselőjüknek.

Az Iris illatcsalád termékei: parfüm 50ml, parfüm 15ml, szappan, tusfürdő, testápoló, folyékony testpúder, lakásillatosító.

Accordo Arancio

Bár a narancs jellegzetesen mediterrán gyümölcs, nálunk illata elengedhetetlen része a karácsonyi hangulatnak. Az Arancio csodája abban rejlik, hogy eleve szilvával és vaníliával édesítették, mintha a karácsonyi asztalról került volna az üvegbe. Pezsgő, fényes illatának mélysége van, kicsattanó pozitív hangulata mosolyt csal az arcunkra. Uniszex jellegű.

Az Accordo Arancio illatcsalád termékei: parfüm 50ml, szappan, tusfürdő, testápoló, lakásillatosító.

Dobos Andrea parfümblogger

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.