Summa Vitae Alapítvány – Értelmi sérültek lakóotthona Piliscsabán

Karácsony közeledtével gondolataink egyre inkább az ajándékozás körül forognak. Mindannyian személyes és szívhez szóló ajándékokat keresünk, kisebb nagyobb sikerrel. Olyan ajándék után kutatva járjuk a boltokat, amely megszólít minket; és amelynek láttán úgy érezzük, hogy nála megfelelőbb ajándékot nem is találhatnánk.

summa_vitae_alapitvany_myropolium_keramiaszappantartoAnnak a tárgynak, amely képes megszólítani minket, lelke van; és lelke csak úgy lehet egy tárgynak, ha szívvel-lélekkel készítették.
Így történik ez a Summa Vitae Alapítvány értelmi sérülteknek otthont adó házában is Piliscsabán. Az alapítvány jóvoltából a sérült felnőttek a keramikus mesterségben is gyakorlatra tehetnek szert, hiszen az otthon saját műhellyel és kemencével rendelkezik. A háznak és a foglalkozásoknak köszönhetően kiteljesedhetnek az alkotó tevékenység szívet, lelket felemelő folyamata közben.
Csodásnál csodásabb dísztárgyak születnek az ő segítségükkel, mint például a kerámia szappantartók. Annál ideálisabb ajándékot, amelynek megvásárlásával a Summa Vitae Alapítványt is segítjük, nem könnyű elképzelni.

summa_vitae_alapitvany_myropolium_keramiaszappantarto_erboristicaTegyünk azért együtt, hogy idén az ajándékunk igazán szívhez szóló lehessen! A kerámia szappantartók vásárlásával a Summa Vitae Alapítványt támogatjuk, hogy a jövőben is zavartalanul és megfelelő színvonalon működhessen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.