Szerencsehozó növények, illatok az új évre

myropolium_szerencsehozo_novenyek_blog

Új év, és új illatokban gondolkodsz? 🙂 Van néhány olyan virág, ami nem csak szellemet gyönyörködtető illatú, de az évet is szuperül indítja tele energiával és pozitív hatással, nem  beszélve a szerencsédről.
A mindig körüllengő illatokban biztosan nem csalódsz és meghozzák a várt eredményt, nem csak misztikusságuknak köszönhetően, hanem azért is, mert igazán magabiztossá is tudnak tenni, hogy kitűzött céljaid 2018-ban is teljesíthesd! 🙂

myropolium_lerbolario_orgona_A bőség és a fellendülés virága az orgona, mely a L’Erbolario legújabb illatcsaládjának főszereplője. Illata körülöleli az egész testet és a lelket, könnyed boldogságérzet kíséretében.
Magnólia illatunk, a tisztaság szimbóluma, de viselőjéhez vonzza az elégedettséget, a boldogságot és a fellendülést is. Ez a gyönyörű fehér növény a Florascent Apothecary család egyik tagja, mely válogatott esszenciális illóolajból készül. Ha a tiszta illatokat kedveled, ez az aroma spray igazán kedvedre való lehet!
myropolium_florascent_magnoliaHa pedig boldogságérzetünket még inkább fokozni vágyunk ezek után, akkor a L’Erbolario Indiai jázmin illata lehet az igazi számodra, mely varázslatos élményt nyújt, és illatának szárnyain utazhat viselője. 🙂 Az elbűvölő Florascent Jázmin aromaspray önmagában is káprázatos élményt nyújt, de komponálhatod más illatokkal is.
Végül, ne felejtsünk el hálásnak lenni a meglévő dolgainkért, vagy a minket körülvevőkért, mert csak azután érhet el minket vágyakozásaink minden formája. myropolium_lerbolario_viola_A kék ibolya a hála virága, mely megnyugvást és megújulást is jelent. Ez a tökéletes összhang a L’Erbolario Viola parfümben egyesül, érzelmek, álmok, gondolatok, tiszta illata.

Sikerekben és boldogságban gazdag új évet kívánunk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.