Figyelmes és tudatos vásárló vagy? – Kozmetikai minősítések górcső alatt

Mini kvíz

Tudod, mit jelent ez az ábra?

  1. a) a terméket vegánok használhatják
  2. b) fogalmam sincs, nem találkoztam még vele
  3. c) minősítő pecsét kozmetikumokon (nincs benne állati eredetű összetevő, az előállítás során figyeltek az állatokkal szembeni erőszakmentesség elvének betartására, éppen ezért vegánok is használhatják)

Ha a c) választ választottad, akkor Te már bizonyára a tudatos, figyelmes és felelős vásárlók közé tartozol és örülünk Neked! Ha az a) vagy b) –t választottad, akkor is örülünk, hiszen éppen azért írunk erről, hogy felhívjuk erre a figyelmedet: ez a pecsét a garancia arra, hogy a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, valamint biztosíték az erőszakmentesség és az állatkísérletektől való elhatárolódás elvének betartására.

A natúrkozmetikumok csomagolásán rendszerint több-kevesebb minősítő pecsétet is találsz.

Miért fontosak és mit jelentenek Neked?

Mivel a natúrkozmetikumok kifejezést bárki használhatja, mert jogilag nem védett, ezért vásárlóként nehéz dolgod van, ha el szeretnéd dönteni, hogy egy termék valóban az a natúr/bio összetevőt tartalmazza, amit hirdet. A Te dolgodat azonban nagyban megkönnyíti, ha megnézed, milyen minősítő pecsétet tüntettek fel a csomagoláson, ugyanis a minősítő pecsét komoly és rendszeres ellenőrzést jelent gyártóktól független, nagy, minősítő szervek által. Meglétük tehát a biztosíték számodra, hogy az adott termék valóban megfelel annak, amit a pecsét jelent.

A kozmetikumokat minősítő pecsétekről itt találsz összefoglalót a honlapunkon.

A kiváló minőségű l’Erboristica termékek csomagolásán sok minősítő pecsétet találsz, ami nem csak a hatékonyságukról, hanem a felelős módon való előállításukról is biztosít Téged.

Az ÚJ, most bevezetés alatt levő Anti – Age Global termékeikről részletes leírást találsz itt és itt. A termékeket 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a bevezető időszakban, március 31.-ig üzletünkben és webáruházunkban itt !

A termékekről és a gyártási alapelvekről, filozófiáról

A bolognai központú olasz Athena’s kozmetikumokat gyártó vállalat vezető termékcsaládja a l’Erboristica, amelyben visszaköszön a cég filozófiája és alapelvei:

  • különös érzékenység a környezet iránt
  • szigorú állatjogi erkölcstan
  • tisztelet a felhasznált alapanyagok és területük iránt

A termékcsalád kozmetikumainak fő meghatározója, hogy egyedülállóan magas koncentrációban tartalmaznak természetes eredetű, bizonyítottan hatékony, 100%-ban aktív összetevőket. A bőrápolási termékek könnyen beszívódnak a bőrbe, a hajápoló termékek pedig a haj különböző igényeire specifikusan lettek kialakítva. A termékek kellemes állagúak és illatúak, hatékonyságuk pedig garantált.

Minősítő pecsétjeik

Biológiailag lebomló, újrahasznosítható csomagolással és újrahasznosított papírból készülő dobozokkal biztosítva az alacsony környezeti behatást és a környezet védelmét.

 

 

Részese a Lifegate Zero IMPACT mozgalomnak, ezzel számos erdősítési programban részt vállalva, melyeket a társulat kezdeményez világszerte.

 

 

Dermatológiailag tesztelt a University of Ferrara Kozmetikai Tanszéke által.

 

 

Termékei természetes összetevőkre épülnek, SLES/SLS helyett természetes habzószereket tartalmaznak, parabén-, szilikon- és szintetikus színezékmentesek, illetve nem található bennük kőolajszármazék sem.

 

 

A termékek előállításához szükséges energia 80%-ban tiszta, természetes forrásból származik.

 

 

A termékek nem tartalmaznak nyers állati eredetű összetevőket, az előállítás során figyelnek az állatokkal szembeni erőszakmentesség elvének betartására.

 

 

Mert felelős vagyok magamért.
Myropolium – szakértő gondoskodás – Neked!

Myropolium üzletünk a Széna tértől elindulva a Shell benzinkút irányába elindulva két perc séta,
a Hattyú utca 7.sz.alatt található.

Nyitva tartás: H-Sz-P: 10-18, K-Cs: 10-19, Szo.: 10-16

Hívj, ha kérdésed van a termékekkel vagy webáruházunk használatával kapcsolatban: 1-236-09-34

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.