Bőröd felelős védelmében – a hatékony és nyerő „ÖTÖS” – Erboristica Anti-Age Global

Korábban írtunk már a korcsoportoknak megfelelő bőrápolásról (itt), valamint a bőr hidratálásának és táplálásának fontosságáról (itt). Ez utóbbi kapcsán két nagyon fontos „szereplő” érdemeivel is foglalkoztunk – a hialuronsavval és a kollagénnel, természetesen elsősorban bőrápolási szempontból.

Mind egyetértünk abban, hogy bizonyos életkor után felelősebben kell gondoskodnunk a bőrünk ápolásáról. Ennek az odafigyelésnek a gyümölcséért később lehetünk hálásak – pl. amikor 50 fölött üdébb, simább és egészségesebb a bőrünk. Az, hogy kinél mikor kezdődik ez a felelős gondoskodás, több tényezőn is múlik: pl. genetika, életmód (mozgás, táplálkozás, fényhatások, stb.). A fejlett technológiának és a kutatásoknak, fejlesztéseknek köszönhetően ma már egyre hatékonyabb módon, kiváló hatóanyagokkal tudunk külsőleg besegíteni bőrünk fiatalon és egészségesen tartásában.

Tudtad, hogy az európai és amerikai nők is egyetértenek abban, hogy arcápoló kozmetikumok közül legtöbbet a ránctalanító krémekre költenének? És azt, hogy a tudatos vásárlók egyre jobban odafigyelnek a minőségi hatóanyagokra és összetevőkre? De erről majd a következő blogunkban írunk részletesebben.

Tisztítás – hidratálás – ránctalanítás

Igen, ez az arcápolás három alapköve, amikor a napi rutinunkat kialakítjuk. Ennél is fontosabb azonban, hogy ezt a rutint milyen hatékonyságú és minőségű összetevők biztosítják.

Hatóanyagokból a l’Erboristica Anti – Age Global ajánlásával
bemutatjuk Neked az igazán nyerő „ÖTÖS”-t!

 

Fitokollagéna Kisimító

A szója biofermentációjából származó természetes fitokollagén szerkezet-átalakító hatása támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A sejtek újraegyesülését serkenti és így segíti a ráncok elsimulását.

 

Növényi hyaluronsav – a Lágyító és hidratáló

Japán Fuji-hegységében élő, nyálkával teli Ezüst rezgőgomba (Tremella fuciformis) kivonata biztosítja a bőrnek a hosszan tartó hidratáltságot és lágyságot.

 

Omega 3 – Omega 6a Védő

A magvas gomborka vagy sárgarepce (Camelina sativa) magjából sajtolt olaj kiemelkedően magas Omega-3 tartalmának köszönhetően fontos védő, erősítő, helyreállító funkciót tölt be.


Shea vaj Burkina Faso-ból (Fair Trade)
a Tápláló

Bőrszárazság elleni küzdelemben igen komoly szövetségesünk, hiszen táplálja a bőrt, ezáltal segíti szerkezetének újra-strukturálását.

 

Fekete agyag Brazíliából – a Tisztító

Az ásványi anyagokban gazdag agyag méregtelenít és elnyeli a környezeti toxinokat, megszünteti a szennyeződéseket. Tonizált, élénk megjelenést biztosít a bőrnek.

 

Ezeket a fő összetevőket tartalmazzák a l’Erboristica Anti – Age Global termékei (nappali – éjszakai arckrém, szemkörnyék ápoló, szérumok, tisztító tej, maszk). Hatékonyságuk növelése érdekében van egy ajánlásunk arra is, hogy hogyan használd őket.

Mert felelős vagyok magamért.
Myropolium – szakértő gondoskodás – Neked!


Üzletünkben megtalálod az Anti-Age Global termékeket, sőt ki is tudod próbálni őket!

Myropolium üzletünk a Széna tértől elindulva a Shell benzinkút irányába elindulva két perc séta, a Hattyú utca 7.sz.alatt található.

Nyitva tartás: H-Sz-P: 10-18, K-Cs: 10-19, Szo.: 10-16

Hívj, ha kérdésed van a termékekkel vagy webáruházunk használatával kapcsolatban: 1-236-09-34

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.