Véleményed pontokat ér – megéri gyűjteni!

Idén augusztusban visszahoztuk nektek a szuper L’ERBOLARIO akció hónapot és jól döntöttünk, mert imádjátok! Nagyon sok szuper L’ERBOLARIO termék talált gazdára, ezért úgy érezzük, itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy oszd meg a tapasztalataidat, oszd meg véleményed a termékekről!

Hogy miért?

Véleményedet nagyra értékeljük, hiszen mi részben a vásárlóinktól érkező visszajelzések mentén formáljuk termékpalettánkat, mert szeretnénk mindig a kedvetekben járni. Ám emellett van még két nyomós érvünk, hogy miért oszd meg a véleményedet:
– másnak is segíthetsz vele! Biztos Te is szeretsz utánanézni, olvasni egy-egy termék vásárlása előtt, hogy kinek milyen tapasztalata van vele. Most Te is segíthetsz másoknak eligazodni! Segíteni menő!
– ráadásul pontokat is gyűjthetsz vele, melyeket majd kedvezményre válthatsz!

Természetesen a véleményírás nem csak L’ERBOLARIO termékre vonatkozik, hanem bármely Myropoliumban vásárolt termékről írhatsz!

Hogyan teheted meg?

Lépj be a profiloddal a webshopba, válaszd ki a terméket, amit vásároltál, és írd meg a “Vélemények” fülre kattintva, mit tapasztaltál, hogy tetszik, kinek javasolnád. Zsebeld be a pontjaidat!
(1 vélemény=100 pont, mely automatikusan jóváíródik hűségpontjaidhoz). Ha még nincs profilod, hozz létre egyet regisztrációval és kezdődhet az írás! A regisztrációnak számos előnye van, elsősorban a 2000 ft kedvezmény, melynek felhasználása nem időhöz kötött. A hűségpontok gyűjtéséről és beváltásáról további információt találsz itt:

Olvasok róla!

Ha üzletünkben vásárolsz és pecsételős KISS füzeted van, véleményenként 1 pecsétet adunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.