ÚJDONSÁGOK POLCAINKON: bővítettük a Balzsam Labor Professional termékpalettát!

Akik ismernek minket, tudják jól, hogy azért vagyunk, mert felelősségteljesen, a legkiválóbb minőségű natúrkozmetikumok széles skáláját hozzuk elérhető közelségbe Nektek, immár 10 éve, Európa számos országából. Fő alapelveink közé tartozik a közeli és hazai felkarolása, támogatása is. Ez mindig is így volt, azonban az idei évben ez különös jelentőséggel bír: arra biztatunk Téged, hogy támogasd ezt Te is! Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van néhány, kiváló minőségű terméket gyártó hazai vállalkozás! Ilyen a Balzsam Labor Professional, amelynek natúrkozmetikumai igen népszerűek vásárlóink körében már a kezdetektől.

A Balzsam Labor Professional innovatív vállalkozás, folyamatosan fejleszt nem csupán kozmetikusok, szalonok részére, hanem lakossági termékeket is.

Mi is folyamatosan szélesítjük, igényeitekhez igazítjuk termékpalettánkat és örömmel adjuk hírül, hogy mostantól elérhető nálunk (boltban és webshopban egyaránt), három – korábbi kínálatunkban nem szereplő termékük, melyeket jó szívvel ajánlunk figyelmetekbe:

 

HIDRATÁLÓ KÉZÁPOLÓ

Könnyen felszívódó, mindennapos használatra javasolt kézápoló, intenzív hidratáló, regeneráló hatású hatóanyagokkal.

ÉRDEKEL

BŐRÁPOLÓ BALZSAM

A tápláló, hidratáló, regeneráló hatóanyagokban gazdag balzsam a különösen száraz, érzékeny bőrök mindennapi ápolására fejlesztett készítmény.
Alkalmazható arcon és testen egyaránt, de használható kéz- és lábápolásra is.

ÉRDEKEL

Illatmentes, tisztító hatású növényi olajokat (olíva, kókusz) és tonizáló, frissítő növényi kivonatokat (rozmaring, zsálya), növényi felületaktív hatóanyagot tartalmazó, enyhén habzó készítmény.

ÉRDEKEL

Ha még nem ismered a
Balzsam Labor Professional-t, olvass tovább!

A Balzsam Labor fő tevékenysége természetes alapanyagokból, magas növényi hatóanyag-tartalmú, kezelő, ápoló tulajdonságú, hatásos kozmetikai készítmények fejlesztése, gyártása és forgalmazása.
Professzionális bőrápolási termékeik gyártásánál különös figyelmet szánnak arra, hogy kiváló minőségű, természetes alapanyagok kerüljenek termékeikbe. Az általuk felhasznált hatóanyagok többsége klinikailag igazolt hatással rendelkezik, és ellenőrzött organikus-, öko- vagy biotermesztésből származik. Napjainkban egyre több olyan külső és belső hatás éri bőrünket, amelyekkel korábban nem, vagy nem ilyen mértékben kellett számolnunk.

Általános termékjellemzők:

– fejlesztésüknél a célzott probléma megoldására, megszüntetésére törekszenek;
– természetes anyagokat tartalmaznak (ásványi olajokat nem tartalmaznak);
– csak hidegen sajtolt növényi olajokat használnak
– fejlesztésük során állatkísérleteket nem végeznek
– színező anyagot nem tartalmaznak a termékek, a készítmények színét a hatóanyagok határozzák meg
– minden esetben megfelelnek a magyar és az EU kozmetikai készítményekre vonatkozó előírásainak
– klinikailag igazolt hatású, folyamatosan ellenőrzött minőségű hatóanyagokat tartalmaznak
– a termékek az igazolt hatást biztosító hatóanyag mennyiségét tartalmazzák

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.