Az ALOE VERA és a GRÁNÁTALMA ereje: ECOBIOS, Minősített BIO és KÖRNYEZETBARÁT termékcsalád

Minősített és széles rétegek számára elérhető árú biokozmetikumok tetőtől-talpig – ezt váltja valóra az olasz ECOBIOS termékcsalád.

Miben rejlik az ereje?

Két legfontosabb összetevője, a bio ALOE VERA és a bio GRÁNÁTALMA kivonat jótékony együttes hatása adja a termékcsalád igazi erejét.

  ALOE VERA

Ennek a pompás növénynek az ereje nem egy adott hatóanyagban rejlik, hanem összes alkotóelemének az emberi testre gyakorolt szinergikus (egymást erősítő, pozitív) hatásában: aminosavak, poliszacharidok, ásványi sók, vitaminok, enzimek, szterolok (fitoszterinek) – csupán néhányat alkotóelem, amelyekben ez a növény nagyon gazdag.

GRÁNÁTALMA

A gránátalma szintén erős antioxidáns: ezért képes ellensúlyozni a szabad gyökök képződését és segít leküzdeni a napfény, a szennyezés és a stressz által okozott károkat a bőrön.

Hogyan gondoskodik rólunk az ECOBIOS?

Tetőtől-talpig gyengéden, finoman és hatékonyan, vigyázva a legérzékenyebb bőrűekre is! Hajápolás, arcápolás, testápolás – kattints ide és nézd meg a termékeket!

Mit is jelentenek a minősítések?

BIOS

  • BIOS* által minősített bio termékcsalád: a termékcsalád összes tagja bio Aloe juice-t (hidratáló, nyugtató) és bio gránátalma kivonatot (öregedésgátló, revitalizáló) tartalmaz.

0% – mentes

  • 0% SLES, parabének és kőolajszármazékok, ásványi olajok, szilikon és színezék, PEG

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt termékek a ferrarai Egyetem (University of Ferrara, UNIFE) Kozmetikai Tanszékén.

NICKEL, CHROMIUM AND COBALT TESTED < 0,0001%

  • Nikkelre, krómra és kobaltra tesztelve < 0,0001%

VEGAN

  • A termékcsalád vegán: nem tartalmaznak állati eredetű nyersanyagot, sem olyat, amelyet állatok kizsákmányolásával nyertek.

KÖRNYEZETBARÁT

  • A dobozok, palackok és a csomagolások kizárólag újrahasznosított és/vagy újrahasznosítható anyagokból készülnek, termékeik összetevői biológiai úton lebomlanak és környezetbarátok.

NAPENERGIA.

  • Napelemes rendszerüknek köszönhetően a termékek gyártása saját termelésű megújuló energia felhasználásával történik.

*BIOS minősítés

A Bios minősítés garanciát jelent a természetes, bio és mindenekfelett egyszerű termékre, amely a legigényesebb vásárlói elvárásnak is megfelel.

A minősítés során a termék minden összetevője (szerves és szervetlen egyaránt) esetében ellenőrzik, hogy az megfeleljen a minősítő szabványban meghatározott feltételeknek.

A BIOS minősítés azt jelenti, hogy a termék GMO-mentes, ionizáló sugárzás mentes, nem tesztelték állatokon, előállítása során tiszteletben tartották az embert és a környezetét, összetevőik bio- és biodinamikus mezőgazdaságokból származnak, amelyek minősítése az EC Reg. 834/07 vagy azzal egyenértékű előírásoknak megfelelő.

A Bios küldetése nem csupán biztonságos és hatékony kozmetikumok biztosítása a fogyasztók részére, hanem a környezettudatosan gyártott, környezettel kompatibilis termékek létrehozása – újrahasznosított anyagokból készült biológiai úton lebomló csomagolások, megújuló forrásból származó energia használat a gyártás során.

2020.Október 07-11. 24.00 óra között 10% kedvezménnyel üzletünkben és webáruházunkban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.