KÖSZÖNET

10 év Myropolium, tíz év illatszertár…

2010. július 23-án 10 órakor kinyitottuk a körúti üzletünk ajtaját. Izgalommal (és kis félelemmel) néztünk az ismeretlen jövőnk elé. Tele voltunk kérdéssel: vajon mit szólnak a vásárlóink az üzlethez, tetszik-e majd nekik, elnyerik-e a tetszésüket az új, ismeretlen termékek? Megannyi – a kezdéssel természetesen velejáró – izgatott bizonytalanság.

Az elmúlt tíz évben rengeteget tanultunk és tapasztaltunk. Számtalan élményben volt részünk, amikor felfedező utakra indultunk, hogy jobb, szebb és hatékonyabb termékeket szerezzünk be számotokra. A célunk az volt, hogy egy olyan színfoltot hozzunk létre a natúr-, és biokozmetikumok terén, amely nélkül élni ugyan lehet, de nem érdemes.

A Myropoliumot nem öncélú vállalkozásként indítottuk. Hiszünk benne, hogy adni az egyik legnagyobb öröm. Kezdetektől igyekeztünk a tőlünk telhető legtöbbet adni, nyújtani Önöknek, Nektek, VÁSÁRLÓINKNAK. Igen, így nagy betűkkel. Mert hiszünk abban is, hogy a Myropoliumban vásárló nem csupán egy fogyasztó a sok közül, hanem egy kisebb közösség, vagy inkább egy nagyobb család tagja. Az, hogy most tíz év után is itt lehetünk, bizonyosság számunkra, hogy létrehoztuk ezt a közösséget, sikerült átadnunk bio- és natúrkozmetikumok iránti szeretetünket, hitünket abban, hogy adni öröm és tiszteletünket, megbecsülésünket vásárlóink felé.

Voltak könnyebb és voltak nehezebb időszakok. A 2008-as gazdasági világválság derekán indultunk és belecsöppentünk a következő hullámba. Mindez 10 év leforgása alatt. Elköltöztünk és újra indultunk. Ezúton is nagyon köszönjük, hogy nem hagytatok cserben és követtetek minket akár online, akár személyesen a boltunkba, az új kis „ékszerdobozunkba”, amely véleményünk szerint most talált rá igazi arcára, otthonára. Igen, megszoktuk és nagyon megszerettük ezt a kis teret itt, a Hattyú utcában.

A legfontosabb mégis, és ez egyben elmúlt évek konklúziója, hogy ez nélkületek nem jöhetett volna létre. Az a rengeteg támogatás, kitartás és szeretet, amit Tőletek kaptunk, nagyon sok erőt ad nekünk, hogy tovább folytassuk. Folyamatos volt részetekről a biztatás, a visszajelzés, a közös ötletelés az új termékek beszerzését illetően, mert igen, az is nagyon fontos segítség számunkra, hogy megtudjuk, mivel tudunk még nagyobb örömet szerezni nektek.

Mint tudjátok, múlt héten tartottuk a 10 éves SZÜLETÉSNAPI AKCIÓHETÜNKET és ami ezt illeti, bevallom, minden várakozásunkat felülmúlta – jó értelemben. Természetes, hogy tudunk egymásról, ismerjük a törzsvásárlóink számát. De a tény, hogy ilyen létszámban tartottátok fontosnak, hogy együtt ünnepelhessük a tízéves jubileumot, az nagyon meglepett és meghatott. Hatalmas erőt adott és visszajelzést arra vonatkozóan, hogy igenis érdemes folytatnunk, mert itt vagytok nekünk és nekünk kötelességünk, hogy továbbra is itt legyünk nektek. A következő tíz évben mindenképp.

Köszönjük, hogy vagytok!

Legyen jó nyaratok, mi pedig ígérjük, továbbra is hozzuk nektek a legjobbakat, hogy mindig jól érezzétek magatokat a bőrötökben!

Üdvözlettel,

Botond

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.