ÚJ! Baranyi kézzel festett kerámia szappantartók és fogkefetartók üzletünkben és webáruházunkban

Magyar kézműves termékek!
Nincs két egyforma kerámia, kézzel festettek, egyedi termékek.

Örömmel számolunk be arról, hogy elérhetőek boltunkban a mesés Baranyi kerámiák: szép ajándék lehet bármilyen alkalomra az illatos szappanok mellé a fürdőszobába egy levendulás, cicás vagy akár egy pipacsos szappantartó, folyékony szappantartó, fogkefetartó, sőt egy egész szett!
„Nem mindennapi kerámiák a mindennapokra” – ez a Baranyi kerámia jelmondata! Kedves a szemnek és a léleknek egyaránt, hiszen nem mindegy, milyen tárgyakkal vesszük körül magunkat.
Nagyra értékeljük a hazai kézműves termékeket, beleszerettünk és elhoztuk Neked: a Baranyi kerámiák egyediek, kézzel festettek és nincs köztük két teljesen egyforma, ezért is olyan különlegesek.

Baranyi Kerámia

A Baranyi kerámia műhely története 1975-ben kezdődött, amikor Zsuzsanna szülei saját műhelyt alapítottak Veszprémben, a hódmezővásárhelyi, majd a városlődi majolikagyárban eltöltött évek után. Század eleji városlődi mintavilág inspirálta alkotásaikat, népművészeti egyesület tagjaként számos kiállításon és vásárban vettek részt itthon és külföldön is, munkájukat népi iparművész címmel is elismerték.
2000. óta, mint a második generáció folytatja a munkát Péter és Zsuzsanna, sok mindent megőrizve a hagyományokból, de új mintákkal és formákkal gazdagítva a műhely kínálatát. Termékeik fehérre égő agyagból készülnek, kizárólag kézzel festettek. Mosogatógépbe tehetőek, mindazonáltal a máz fénye hosszabb ideig őrizhető meg ezek mellőzésével.

A Baranyi kerámiákat ide kattintva
tudod megnézni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.