Új! L’Erbolario Patchouly, az álmok parfümje


A hetvenes évektől a harmadik évezredig: a pacsuli illat meleg, fűszeres és intenzív aromájával az idő múlásával sem vesztette el csábító erejét. Éppen ellenkezőleg – varázsát most már jobban értékelik, mint korábban bármikor és a L’Erbolario Laboratories által kifejlesztett PATCHOULY parfüm formulája épp ezt fejezi ki.
Az Ázsiában őshonos Lamiaceae családba tartozó kis pacsuli növény levelei rendkívül illatosak: a 13. és a 14. században a Kínából Közel-Keleten átutazó kereskedők a megszárított leveleket használták értékes szállítmányuk a selyem, molylepkék elleni védelmére.
Ezt az illatot több évszázadon át a luxus szimbólumának tekintették; úgy tartják, hogy még Victoria királynő is ezzel illatosította fehérneműit. Aztán a 20. században, a hetvenes évek elején a pacsuli a kulturális forradalom illusztris, megkülönböztető illatává vált: az Indiába utazó hippik és a forrongó, lázongó diákok által sóvárgott és megtapasztalt szabadság és megújulás iránti vágy kifejezője lett. Ehhez társul ráadásként az is, az illat érzéki jegyei növelik a meditációra, relaxációra és belső egyensúlyi állapot elérésére való képességet.
Az ókori ázsiai tamil nyelvben a patch zöldet, az ilai pedig levelet jelent. Ezekből a zöld levelekből a L’Erbolario kiváló illóolajat, magas tisztaságú desztillált vizet és flavonoidokban gazdag hidroglicerin kivonatot állít elő, amelyek figyelemre méltó védő, tápláló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint készen állnak arra, hogy „illatos szünetet” nyújtsanak a szellem és lélek egyensúlyának helyreállításához és a bőrnek valódi tonizáló hatást biztosítsanak.

Patchouly, az álmok parfümje

Fás, krémes uniszex illat

Illatjegyek: jávai pacsuli, ylang-ylang, vanília

A virágoktól édes, a levelektől száraz Patchouly Eau de Parfum kiemeli a női test veleszületett érzékiségét, a férfi testet élénkítő, száraz illattal gazdagítja.

A PATCHOULY parfüm, karnyújtásnyira!
Január 20. hétfőtől elérhető a boltunkban, itt ki is próbálhatod vagy rendeld meg webáruházunkban ITT! Kérésre, rendelések mellé termékmintát küldünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.