Testápoló Kisokos – Bio-, és natúr testápolók

Ha testápolásról van szó, időről időre felmerül a kérdés, hogy a rendelkezésre álló igen gazdag natúrkozmetikum kínálatból melyiket is válasszuk, mi lenne a legjobb a bőrünk számára? Vannak bizonyos szempontok, amelyek átgondolása segít bennünket a választásban. Aktuális bejegyzésünkben összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő szempontokat, fusd át és válaszold meg magadnak, reméljük a segítségedre lesznek a könnyebb döntésben és egyúttal a gazdag természetes testápoló kínálatunkat is könnyebben átláthatod.

Bőrtípus: Akár az arcápoló választás esetén, testápoló választásakor is érdemes tudnunk, milyen bőrtípusba tartozunk. Ahogy az arc esetében a szemkörnyék, ajkak ápolása külön figyelmet érdemel, így a testápoló választásakor is érdemes figyelembe vennünk, hogy az egyes testtájékok is külön ápolásra szorulnak (például a kéz, könyök, a térd, a sarkak). Ha gazdagabb, táplálóbb testápolót szeretnél, válaszd az Erboristica Argánolaj&hyaluron testápolót, az Urtekram Berries testápolóját, a l’Erbolario Karite vagy az Erboristica Regeneráló testápoló krémet baobab olajjal. Hidratáló testápoló gazdag aloe vera tartalommal: Erboristica aloe testápoló. A l’Erbolario testápoló közül az álló, flakonos kiszerelésű testápolók könnyebb állagúak, a tégelyes testápolók gazdagabbak. Normál bőrre az i+m csupa virág testápolót ajánljuk vagy az Urtekram citromfű testápolót. Könnyű állagú, fluid megnevezésű l’Erbolario testápolók: Frescaessenza, Frangipani (ebből az illatból testápoló krém is van), Gyümölcsöskert, Jáde, Rét királynői, Accordo Arancio, Ezüst illatcsalád testápolói. Ahol a púdert egyesítették a testápolóval: ez az Írisz simító testápoló folyadék.

Összetevők: Ha parfümmentes vagy növényi összetevővel illatosított testápolót szeretnél, válaszd az i+m parfümmentes testápolóját vagy válogass az Urtekram, Biola-Naturissimo, i+m, Bio2You testápolók közül, melyek nem tartalmaznak parfümöt. Választhatod az Urtekram Baba testápolót is.

Cél: Határozd meg, milyen célra szeretnéd használni a testápolót. Feszesítő hatású: Erboristica testápoló mandulaolajjal, Biola-Naturissimo Fit testápoló. Hidratáló, tápláló testápolókat lásd a bőrtípusnál felsorolva.
Kéz- és testápoló egyben a l’Erbolario márkától: Tealevelek (pumpás kiszerelés), Gránátalma (pumpás kiszerelés), Verbéna illatcsalád tagjai kéz- és testápolók egyben valamint: a Biola Hárs kéz- és testápoló. Univerzális : arcra, testre, kézre, lábra: Balzsamlabor bőrápoló balzsam.

Illat: ha nem csak a bőrödet, de az érzékeidet is kényeztetnéd, választhatsz a bőséges illatos testápoló kínálatunkból. Legyen akár gyümölcsös, virágos, egzotikus illatú, mindig olyat válassz, amely igazán kedves számodra és felüdíti a hangulatodat. Rózsa illatú testápolók: Erboristica testápoló krém rózsaolajjal, l’Erbolario 3Rosa, l’Erbolario Rózsa, l’Erbolario Bíbor rózsa. További virágos illatú testápoló: Biola-Naturissimo levendulás testápoló, i+m csupa virág testápoló. A l’Erbolario testápolók egytől-egyig intenzívebb illattal rendelkeznek, mivel ezek egy illatcsalád tagjai, melyekhez egy parfüm is tartozik. Gyümölcsös illatúak: Vitamine testápolók, Biola-Naturissimo Görögszéna-birs testápoló.

Textúra: Próbáld ki az egyes termékek textúráját. Van, aki inkább a könnyebb, gyorsan beszívódó termékeket szereti, míg mások a gazdagabb, sűrűbb formulákat kedvelik. Üzletünkben közel az összes testápoló mellett találsz tesztert, így ki is próbálhatod őket.

Márka: Ha már van tapasztalatod egy-egy márkával, és elégedett vagy velük, akkor érdemes lehet továbbra is azokhoz a márkákhoz ragaszkodnod. Ez nem zárja ki persze azt sem, hogy időről időre kipróbálj egy-két újdonságot!

Férfiaknak: Erboristica Aloe vagy Argánolaj&hyaluron testápoló, melyek bevált termékek de jó választás az Urtekram citromfű testápoló is, akár a l’Erbolario Ezüst testápoló fluid.

Az összes testápolót IDE kattintva tudod megnézni!

Bízunk benne, ha végig gondolod a felsorolt szempontokat, számodra is könnyebb lesz a választás gazdag természetes testápoló kínálatunkból. Ha ellátogatsz hozzánk a boltba, a Hattyú u. 7-be (Mammuttól mindössze csak pár perc kényelmes séta), a testápolókat megillatolhatod és ki is próbálhatod magadon!

Üzletünket itt találod: https://myropolium.hu/kapcsolat/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.