L’Erbolario Verbena illatcsalád

Verbena

A természetben az egyszerűség mögött gyakran váratlan meglepetések rejtőznek. A kevésbé feltűnő virágok elbűvölő illatokat rejthetnek. A legelterjedtebb vadon élő növények a test és a lélek számára kimeríthetetlenül jótékony hatásúak.
Pontosan ez történik a citromos verbénával: nagyon diszkrét megjelenésű, és ugyanolyan különleges, mert nagyon friss citromillatot áraszt, ha a leveleit az ujjai között dörzsölgeti. Érdekes a tény, hogy a citromos verbéna alteregója a közönséges verbéna, egy vadon élő növény, amelynek már az ókor óta gyógyászati és mágikus jelentőséget tulajdonítanak.

Verbena parfüm

A frissesség, a fényesség és a könnyedség illata, amely intenzív életörömöt és szikrázó energiát sugároz. A citrusfélék pezsgő, könnyed jellege élénken indul a parfümben, de tökéletes egyensúlyban van a rózsa és a pézsma kerekebb jegyeivel.

Illatleírás: citrusos- virágos- pézsmás

Fejjegy: citrusos (bergamot, citrom, narancs, narancsvirág)
Szívjegy: virágos (citromverbéna, írisz, rózsa)
Alapjegy: pézsmás (borostyán, pézsma)

 

Egy hozzászólás "L’Erbolario Verbena illatcsalád" blogbejegyzéshez

  1. Éva says:

    Kaptam illatmintát az üzletben az új Verbéna parfümből, a csuklómon teszteltem. Rendkívül finom, különleges, lágy illat, engem teljesen elvarázsolt. Az elején erősebben citrusos az illat, picit később pedig helyet kap mellette egy lágy édeskés eszencia, majd kialakul a kettő keveréke… ez maradt meg aztán hosszú ideig és állandó csuklószaglászásra késztetett, egészen estig éreztem az illatát… valamit nagyon eltaláltak a tervezők, készítők! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.