Természetes hajfestés – ÚJ színek a KHADI-tól!

A hajunkat festjük, színezzük – vagy mert őszülünk, vagy mert nem vagyunk elégedettek az eredeti hajszínünkkel, vagy mert hóbort –számtalan okunk van rá, nem véletlen, hogy a nyugati társadalmakban a nők háromnegyede festi a haját. A kérdés csak az, mivel. Felelős és tudatos vásárlóként számodra biztos választás a KHADI vegyszermentes, ayurvédikus, természetes növényi alapanyagokból készült hajfestékei.

– Ismered, használod és szereted a természetes,
növényi alapanyagokból készült, teljesen vegyszermentes
Khadi hajfestékeket?

– Még nem ismered, de szívesen megismerkednél vele?

– Szeretted volna kipróbálni, de nem találtad meg azt az árnyalatot, amire vágytál?

Remek hírünk van:

Új árnyalatokkal bővült a Khadi színpalettája!

Egyedi színek, ragyogó fény.

Az életerős haj szépségének titka.

KHADI – egyedülálló növényi hajápolás az ajurvéda természetes erejével.

A természetes, növényi alapú hajfestésről ezen a linken olvashatsz bővebben.

22 hozzászólások "Természetes hajfestés – ÚJ színek a KHADI-tól!" blogbejegyzéshez.

 1. Zsóka says:

  Nagyon jó minőségű festékek. Én a – Vörös (henna, amla és jatropha növényekkel) színt használom, gyönyörű vörös és befogja az ősz hajamat is.
  Kérdésem az, hogy ha kicsit sötétebb színt szeretnék, keverjem-e pici középbarnával? Mennyit tehetek bele? Jó-e az elgondolásom?
  Köszönöm a választ!

  • Judit says:

   Kedves Zsóka!
   Igen, jó az elgondolás. A vörös szín leírása ezt tartalmazza:
   A Henna + Amla + Jatropha Khadi növényi hajfestéket minden Khadi hajfestékkel keverheted:

   Khadi Világosbarnával, Mogyoróbarnával vagy Sötétbarnával meleg barna színárnyalatokért.
   Khadi Középszőkével a visszafogott vagy intenzív vöröses szőke és a réz közötti árnyalatokért (arány: maximum 30%).

   A kapott hajszín függ a kiindulási hajszíntől, a “kicsit” szó szubjektív meghatározás:), de én 20% barnát raknék bele. A barna szín idővel kopik, a vörös szín tartósabb. Ha az ízlése nem “érzékeny” az árnyalatokra, ez az arány nem okozhat nagy csalódást.
   Judit

 2. Zsóka says:

  Kedves Judit!

  Köszönöm a gyors választ. Az Aranybarna színárnyalat elegendő lehet – vagy a középbarnával próbálkozzam?
  Nem szeretnék barna hajszínt, csak mélyíteném a vöröst.

  Üdvözlettel: Zsóka

  • Judit says:

   Kedves Zsóka!
   Én a középbarnával próbálkoznék, mert az aranybarna már majdnem sötétszőke a színpaletta alapján, de a végső döntés legyen az Öné :).
   Üdvözlettel,
   Judit

 3. Bettina says:

  Érdeklődnék, hogy jelenleg világosbarna khadit használok a barna hajamra, melynek enyhén vöröses beütése van a világosbarna pakolást követően. Egy szép barna hatást szeretnék elérni, ami még nem annyira sötétbarna. Elérhető-e az, hogy a vöröses hatás kevésbé érvényesüljön?… Csak természetes barna hatás…

  Köszönettel,
  Betti

 4. Éva says:

  Kedves Judit!
  Nem rég jutott tudomásomra a Khadi növényi hajfesték létezése nagy örömömre! Én eddig Yello fodrász hajfestékek használtam, de szeretnék áttérni a növényi megoldásra. Kérdezem, hogy a vegyi alapú hajfestékes hajamra alkalmazhatom e a Khadit bármilyen hajkárosodás nélkül?
  Aranyszőke, középszőke színárnyalatot választanék.
  Szeretném kérni erről a véleményét és javaslatát.
  Előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Éva

  • Judit says:

   Kedves Éva!
   2-3 hét szünetet javasol a Khadi a vegyszeres hajfestés után illetve próbafestést egy tincsen. A végeredmény mindig a kiindulási hajszíntől függ és ezen belül is vannak egyéni eltérések. Mivel a Khadi hajfestéknél a pigmentek csak rárakódnak a hajszálakra, nem károsítja a hajat, de nem is tudja megváltoztatni a haj színét úgy, mint egy vegyi hajfesték és nem is várható el egy konkrét színárnyalat úgy, mint amit egy vegyi hajfesték színpalettán látunk.
   Üdvözlettel,
   Judit

 5. Tunde says:

  Kedves Judit!
  Én mogyoróbarna Khadit próbáltam barna hajamra sötét lett,nem a kívánt színt kaptam.. 50 fokos vízzel kevertem..
  Most megvettem.a cassia es a világosbarnát.
  Szerinted ha felesben bekeverem ki tudnék hozni egy aranybarnya színt?50 fokos keveréssel?Vagy mit javasolsz?
  Köszönöm elore is

  • Judit says:

   Kedves Tünde! Miért nem az aranybarna festéket választottad, ha aranybarna színt szeretnél? A cassia nem világosít annyit, hogy elvárjunk attól egy aranybarna árnyalatot. Ráadásul, a sötét hajszín most nem lesz világosabb, várni kell, míg lekopik ez a szín, de a Khadi festékek alapban is csak minimálisan világosítják a hajszínt. Mindentől függetlenül lehet, hogy a kikevert szín épp tetszeni fog Neked.

 6. Laura says:

  Kedves Judit!
  Mogyoróbarnával festettem a hajam, kb 2 cm lenövés ami szinte hófehér, többi vegyi festés. 50 fokon tartottam, dunsztoltam is, az ősz részeken aranysárga, többi sötétebb. Legközelebb barnásabb színt próbálok ki. Nem tudom eldönteni világos vagy középbarna legyen- e. Minden vegyi festék nagyon nehezen fogta eddig be az ősz hajam. Világosabb színt nem baj ha kapok csak ne lenne sárga. Melyiket javasolnád?
  Köszönettel : Laura

 7. Mónika says:

  Kedves Judit

  Érdeklődnék, hogy hajfestés után ha még is meg kell samponosan mosni a hajamat 24 órán belül ( mert eléggé érzékeny a fejbőröm), akkor az okozhat- e valami gondot? Mert ahogy utána olvastam, és volt aki megmosta samponnal és nem okozott gondot, de erről esetleg van bővebb információjuk?

  Köszönöm

 8. Márti says:

  Szia! Tanácsot szeretnèk kérni. Eddig Loreal casting hajszinezö 600 sötétszöke árnyalatot használtam. Ettöl is eléggé sötét szinű lett a hajam. Az ősz szálak 2 hét alatt le is dobták a szint.Váltani szeretnèk .A vöröset nagyon nem szeretem. Barnát szeretnék mindenképp de nem tul sötétet. Alapbol világosbarna a hajam. Melyiket javaslod? Aranybarnàra v középbarnára gondoltam. Első alkalommal szerinted mennyi ideig legyen rajta a hajamon?Mennyie adnak ezek a hennák termèszetes szint? Köszönöm szépen a segitséged!üdv Márti

  • Judit says:

   Kedves Márti! Ezek a festékek természetes színt adnak, de a kapott árnyalat függ a kiinduló hajszíntől is. A középbarna már sötét lenne neked véleményem szerint, kezdd az aranybarnával. Lényeges különbséget a hatóidő nem ad, inkább más színek keverésével próbálkozz, ha más árnyalatot szeretnél.

 9. Kriszti says:

  Kedves Judit! Én silky hajfestékkel festem a hajam (dark golden cooper blonde), de szeretnék áttérni a növényi alapúra, főleg az aranybarna szín érdekel. A természetes hajszínemben is van vöröses pigment, egyik volt fodrászom szerint sötétszőke, szerintem gesztenyebarna 🙂 Kell-e tartanom attól, hogy zöldes árnyalatú lesz a hajam? Elegendő 2 hónap szünet a vegyi festék használata után? Nagyon köszönöm.

 10. Zsuzsa says:

  Kedves Judit! mennyi idő után lehet festett hajra használni? jelenleg világosbarna/sötétszőke a hajam (festett), de más sok ősz hajam van, nem szeretnék vörös árnyalatot, melyiket használjam?

  Illetve ezek a termékek lenőnek, vagy kimosódnak:-)
  Köszönöm!

  • Judit says:

   Kedves Zsuzsa! Egy hónap szünet után lehet Khadival hajat festeni. A választott szín nem világosít, így nem az a mérvadó milyen most a festett hajszín, hanem, hogy milyen az eredeti. Egy sötét hajat nem fog világosra színezni egy Khadi sötétszőke hajfesték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.