L’Erbolario Danza di Fiori – Virágok tánca parfümkritika

Danza di Fiori, Virágok Tánca…micsoda találó név! Az utóbbi időben mintha a L’Erbolario merészebb lenne, és egyre karakteresebb illatokkal áll elő, aminek én igazán örülök, mert jó lenne azt a tévhitet eloszlatni, hogy ami bio vagy natúr, az csak visszafogott halvány fuvallat lehet. Nem feltétlenül kell ennek lennie (persze, jó, ha ilyen is van), de van olyan időszak/esemény, amely megköveteli az erőteljes illatot. A Danza di Fiori pedig egy olyan illat, amely maga teremti meg az emelkedett hangulatot: elképesztően elegáns, nőies illat, valóban a virágok táncaként írható le, hiszen a legszebb virágos jegyek járnak táncot benne: a rózsa-írisz és a pézsma akkordja a legelegánsabb, legkifinomultabb illatokat idézi fel (Narciso Rodriguez For Her-je ugrik be elsőre), púderes, tiszta puhaság, csupa sikk és szofisztikált megjelenés. Egy csipet rózsabors fűszerezi meg a púderes virágok táncát, és a pipacs különleges akkordja oldja fel a túl merev, arisztokratikus megjelenést. Kedvenc, abszolút ajánlom! Pláne szettben érdemes beszerezni, testápolóval és tusfürdővel, hogy még erőteljesebb hatást érhessünk el, itt keressétek, katt a linkre!

Dobos Andrea parfümblogger
Forrás: www.parfumblog.hu


Az illatcsalád termékei:

Parfüm: Ennek a parfümnek az időtlen eleganciája, tökéletesen kiegyensúlyozottan virágos és bársonyos jegyekkel egy olyan pompás kertet tár fel elénk, ahol megfeledkezhetsz magadról. Utazás az érzékek útján, mely pontosan le lett írva Walt Whitman költő időtlen versében: „Adj nekem egy napfelkeltekor gyönyörű virágoktól illatozó kertet, ahol zavartalanul sétálhatok.”

Tusfürdő: Rózsa és Írisz párlat és kivonatok, Kamélia, Ibolya, Pipacs, Cseresznyevirág, Bazsarózsa és Rózsaszín Bors kivonattal.

Szappan: A pompás virágok esszenciájának köszönhetően szerfelett illatos.

Testápoló: Tápláló testápoló krém romantikus, csábító illattal

Üzletünkben (Budapest, Hattyú utca 7.) ezt és még sok más parfümöt is
ki tudsz magadon próbálni!

Gyere el, várunk szeretettel !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.