A nyugodt tenger kékje – Új L’Erbolario illatcsalád – Fior di Salina

Ahol a part véget ér és találkozik a nyugodt tenger kékjével. – Ez a  Fior di Salina!

fior_di_salina_uj_erbolario_termekcsalad

Megérkezett a L’Erbolario legújabb illatcsaládja a könnyű, sós tengeri szellővel, különleges citrusos – vizes jegyeivel a Fior di Salina. Képzeljünk el egy sétát egy mediterrán ösvényen, ahonnan rálátunk a partra, ahol a távolban a sziklákat mossa a víz és a nap sugarai simogatják bőrünket, a könnyű tengeri szellő pedig körültáncolja érzékeinket. Ez a varázslatos illat maga a nyugodt tenger, a nyár minden szépségével megtöltve.

Ennek az illatcsaládnak négy elbűvölő tagja van, különlegesen szép csomagolásban.

L’Erbolario Fior di Salina parfüm

Olyan, akár egy “illatos képeslap”, sós és vizes illatok egyesülnek a tengerparti citrusos és aromás illatokkal. A szardíniai tengerpart friss öblének nyugalmát és jó érzését kelti, mintha mi is ott ringatóznánk a habok között.

L’Erbolario Fior di Salina tusfürdő

Ha pedig már a haboknál tartunk, ennek a tusfürdőnek a könnyű habjai emlékeztetnek igazán a tenger habjaira, mintha benne fürödnénk és a tengeri sónak köszönhetően bőrünk feltöltődik és regenerálódik is egyben. Finom citrusos illata pedig üdébbé tesz.

L’Erbolario Fior di Salina testápoló

Még beljebb ringat ebbe a csodavilágba az illatos testápoló vízi és aromás jegyekkel. Duplán értékes testápoló, mely először is ápolja a bőrt köszönhetően növényi összetevőinek, mint például a sziksófű-kivonat, a pisztácia-fa és szamócafa levelek, másodszor pedig vizes és habzó illata fonja körbe használóját akár a tengervíz.

L’Erbolario Fior di Salina testradír

A Földközi-tenger vízpartján található szalinák területének nyugalmát árasztja, ahonnan származik legfőbb összetevője a tengeri só. Hámlasztó hatást fejt ki, ezzel teszi tökéletessé a bőrünket, miközben regenerálja is. Egyetlen pillanat alatt új energiákkal töltődhetünk fel.

lerbolario_fior_di_salina_uj_termekcsalad

A nyár és a jó idő fűszere ez az uniszex illat, mely mindig felfrissít és feltölt energiával. A szép nyári pillanatok tökéletes aláfestő zenéje illatként. 🙂

Várunk szeretettel üzletünkben, ahol az új illatot és a többi L’Erbolario illatot is kipróbálhatod! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.