Új hajápoló család göndör hajra! Anti-frizz sampon, hajbalzsam és fluid most bevezető áron!

trico_bio_erboristica_myropoliumTapasztalat, hogy a göndör haj ápolása sokkal körülményesebb mint az egyenes hajé,  hiszen sajnos könnyebben törik, szárazabb és ezáltal nehezebb fésülni. A göndörség miatt a természetes zsírok nehezebben jutnak el a hajvégekig, így idéződik elő nehezen kezelhetősége. Tehát az első és legfontosabb amit tehetünk göndör fürtjeinkért az, ha tápláló olajokkal védjük és hidratáljuk.

Az új Erboristica Trico Bio OMEGABLUE kékáfonya olajos termékcsaládja kifejezetten göndör haj ápolásának megkönnyítésére született meg.
Továbbra is érdemes úgy gondolkodni termékcsaládoknál, hogy nem véletlenül van több tagja, hiszen erősítik egymást és a hatásuk is hosszabb ideig tart ezáltal, ha együttesen alkalmazzuk őket.

A tökéletes göndör fürtökhöz vezető út első lépése a Trico Bio sampon anti-frizz kék áfonya olajjal. Kiválóan hidratálja a hajat, szépen emeli ki a göndörséget és sima felületet biztosít. A kék áfonyaolaj omega-3 és omega-6 zsírsavakban és tokoferolokban gazdag, ami védő filmréteget képez a hajszálakon, így óvja meg a szöszösödéstől, hogy sokáig rugalmas és puha tapintású legyen.erboristica_trico_bio_hajapolasi_termekcsalad_kek_afonya_olajjal

A következő dolog, ami sok problémát okoz göndör haj esetén, a fésülködés. Szárazon ne fésüljük, mert szalmaszerű lesz! Nagyban segíti szépen kifésülni a hajat és különleges ragyogást is ad, így érdemes kipróbálni a Trico Bio fésülést könnyítő anti frizz hajmaszkot kék áfonya olajjal.

Utolsó lépés, hogy szépen rendezett fürtöket láthassunk a tükörben a Trico Bio göndör fürtöket kiemelő folyadék kék áfonya olajjal. Újjáépíti a hajszálakat és hidratálttá teszi a legrakoncátlanabb fürtöket is.
A végeredmény pedig tökéletes hajkorona! 🙂

trico_bio_hajapolas_keratinos_hyaluronsavas_gondor_hajra

Próbáld ki a legújabb Erboristica Trico Bio termékcsaládot most 10% kedvezménnyel! 🙂

Az akció 2018. május 31.-ig érvényes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.