Illatokban a csillagjaink – Ikrek jegy

Egy igen sokszínű és összetett csillagjegyről lesz szó mai blogunkban.
Az Ikrek általában nyughatatlanok és nehezen koncentrálnak sokáig egyetlen dologra, hiszen mérhetetlenül kíváncsiak a világra és borzasztó nagy tudásszomjjal rendelkeznek. Lételemük a kommunikáció és a kapcsolatteremtés, talpraesettek, sokoldalúak és ötletesek. Az Ikrek csillagjegyűek esetében mindig ott van a kettősség érzése feléjük is és úgy általában velük kapcsolatban minden téren.

myropolium_florascent_apothecary_citrom_illat_ikrek_csillagjegy

Ha szeretnénk koncentrációs képességüket megtornáztatni és növelni akkor a Florascent Apothecary Citrom illatú aromaspray az, ami segít a hosszan tartó szellemi frissességben. Továbbá mivel igen kettős személyiség, és a végletek között csapong sokszor érzelmileg is, ennek harmonizálására az Olivia Borsmenta illóolaj párologtatásával mentális felfrissülést érhetünk el, ezáltal könnyebb harmóniába kerülni önmagukkal. Persze nem minden helyzetben tudunk órákig tartó párologtatással kellemesen ücsörögni a kanapén, ezért szuper megoldás lehet a Florascent Apothecary Borsmenta illata, mely könnyedén elfér a táskában, egy-két fújás és máris felfrissülünk. 🙂

Mivel ebben  jegyben bőven megtalálható a kettősség, mint a nap és a hold vagy a part és a tenger, így a L’Erbolario legújabb uniszex illata, a Fior di Salina, mintha ennek a jegynek született volna meg, különleges harmóniát teremtve a bennük lakó két világ között. Női parfümök között a L’Erbolario Primaverde illatát ajánlanám, mivel könnyű illat és megtalálhatóak benne azok a  gyümölcsök, melyek a koncentrációban segítik az Ikrek nőket.

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.