40 éves a L’Erbolario – natúrkozmetikumok és parfümök Lodi-ból

lerbolario

Mai blogunkban megismerkedünk kicsit jobban a szülinapossal. 🙂 A L’Erbolario immáron 40 éve létezik és kényezteti különleges kozmetikumaival az illatok és natúrkozmetikumok szerelmeseit.
Minden 1978-ban kezdődött Lodi-ban egy olasz városkában, méghozzá egy kis gyógynövény szaküzletben. Régi és elismert családi receptek alapján létrehozták az első kozmetikumaikat. Aromás vizet, fürdőolajat és balzsamokat árultak, melyeket természetes eredetű alkotóelemeik tettek különlegessé, kifinomult illatvilággal, mesterséges anyagok nélkül, letisztult és elragadó csomagolásban. A L’Erbolario mindig is a növények pozitív hatóerejének volt a híve és még ma is, hiszen minden fitokozmetikum ettől válik hatékonnyá és élvezetessé.
Gyártási és fejlesztési folyamataik során soha egyszer sem merült fel, hogy állatokon végezzenek kísérleteket, sőt harcoltak és továbbra is harcolnak az állatkísérletek ellen. Szépség kegyetlenség nélkül. Ez a filozófiájuk egyik alapköve, a minőségi növényi alapanyagok mellett.
Másik nagyon fontos kő a környezetvédelem. Évek óta minden szükséges rendelkezést betartanak, hogy megelőzzék, csökkentsék és ahol lehetséges, száműzzék a környezetszennyezés minden formáját vagy bármilyen munkájukból eredő indokolatlan erőforrás fogyasztást.

Szóval csodálatos barátság ez a természettel, és most a L’Erbolario 40. születésnapja alkalmából 3 illatból limitált kiadású szettet alkotott meg. Egy csodálatos díszdobozba különleges ékszereinknek, a parfümjeinknek. 🙂

Baobab, Írisz és Pipacs illatokból.

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

lerbolario_limitalt_kiadasu_parfum_szettek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.