Növényi keratin a haj lelke – Új Erboristica Trico Bio hajerősítő termékcsalád növényi keratinnal

 

 

 

Egészséges hajjal felhőtlen igazán a nyár! 🙂

Valószínűleg a keratinról már ezer helyről hallottuk, hogy kiváló a hajnak és legalább ennyi termékben is láttuk feltüntetve legfőbb alkotóelemként. Csak épp nem mindegy, milyen mennyiségben és hogy természetes összetevőként van e jelen egy-egy termékben.
A haj nagyrészt ebből a speciális fehérjéből felépülő keratinból áll és ez határozza meg a hajunk egyenességét vagy éppen a göndörségét.

Nyáron nagyon sokféle impulzus éri a hajunkat, ezért érdemes jól megválasztani hajápolási termékeinket. A napfény, pára, a strand vize és még sok más is hozzájárul hajunk állapotának romlásához, ha nem figyelünk oda.
Az Erboristica Trico Bio hajerősítő termékcsaládja növényi keratinnal éppen ezért született meg, hogy így is biztosan szuper nyarunk legyen, hiszen hajunk fényesen és egészségesen csillog, ha kellőképpen gondoskodunk róla.

Az Erboristica kínálja a megoldást nekünk négytagú családjával, hogy száraz, töredezett hajunk újra egészségesen ragyogó legyen.
A sampon mélyen regenerálja és újjáépíti a hajunk szerkezetét egy védő réteget képezve a szálakon. Így megnöveli ellenálló képességét és rugalmasságát. Gyakori használattal a haj mintha újjászületett volna, ragyogóvá és élettel telivé alakul. Következő lépés az erősítés után a táplálás. A Trico bio hajkondicionálója száraz törékeny és igénybe vett hajat hipp-hopp rendbe teszi, hiszen intenzíven gondoskodik a hajunkról a növényi keratinnak köszönhetően. Így óvja meg a dehidratálást okozó külső tényezőktől.

Továbbá érdemes kiegészíteni a hajápolási ceremóniát a két további termékével is a keratinos családnak hiszen így lesz tökéletes a végeredmény. A hajerősítő szérum tovább erősíti és regenerálja a hajszálakat dúsabbá téve azt.  A végére pedig egy speciális  regeneráló kezelést alkalmazhatunk a folyékony kristállyal mely értékes és funkcionális növényi olajokat is tartalmaz mint az argán- és a baobab olaj. Rendkívüli puhaságot és ragyogást ad a hajnak.

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.