Illatokban a csillagjaink – Rák jegy

Elérkeztünk blogsorozatunk következő epizódjához, méghozzá a Rák csillagjegyhez. Egy mély érzelmű , nagy képzelőerővel rendelkező jegy, mely igen családcentrikus de mindezt kellőképpen uralnia kell, hiszen szüntelen nyugtalanság rabjává lesz, leginkább mély érzelmi világa miatt. A víz elemű Rák igen érzékeny lelkű, gyanakvó és irányító típus. Mindent kézben tud tartani és kitartó is egyben.
Nagy hatással van a csillagjegy szülöttére a Hold is, akárcsak a természet vagy gondoljunk az apály-dagályra, úgy érzelmileg is nagy hatással van rájuk.
Fejlett intelligenciával rendelkeznek, ezáltal is tökéletesen előrelátóak és kiválóan éreznek előre dolgokat.

Szívesen kalandozik vissza a múltba, éppen ezért kedveli az antik dolgokat és a történelmet. Szentimentálisak és kicsit álmodozóak is és természetkedvelőek.

A Hold okozta érzelmi ingadozásnak a harmonizálására a Florascent Apothecary Szantál illata az, ami mindent egyenesbe hoz az érzelmi hullámvasúton.

Mivel a Rák jegyű nő nagyon érzelemgazdag és szereti a régiségeket és nosztalgikus jellem, ezért a L’Erbolario Pipacs illata igazán hozzá illő választás. Mivel nagyon klasszikus vonalakat kedvelő, ezért a Florascent EDT Tango illata mind megjelenésében, mind illatában különleges élmény magánál hordani és viselni egy Rák jegyűnek.
A Rák férfi számára is talán a legideálisabb ha a Florascent EDT vonalából választ, például a Vetyver illatát melyben a vetyver finom nemesfa-jegyei mesterien beágyazódnak a grapefruit fanyar-gyümölcsös és a galanga meleg árnyalataiba.

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.