Minden napra egy virágcsokor – Készülj velünk anyák napjára!

Április utolsó napjaiban anyák napjára készülünk:

idén már rögtön a következő hónap legelején, 2-án lesz az az első májusi vasárnap, amelyen itthon– közel 100 éve – az anyákat, nagymamákat, dédmamákat köszöntjük.

Beszéljünk hozzájuk a virágok szépséges nyelvén!

Melyik a kedvenc illata? Mit mondanál neki virágnyelven? Reménységet, odaadást, bölcsességet (Írisz) , boldogságot, szeretetet (Rózsa), hálát, szépséget (Kamélia), odaadást, sikert és szerencsét (Levendula), alázatosságot és bizalmat (Orgona)? Bármi legyen is, elmondhatod ”virágnyelven”. Igaz, a virágok nyelvén ma már nem úgy beszélünk egymással, mint a Viktória-korabeli Angliában, ahonnan ez a szokás ered, azonban ma is megszínesítik, megszépítik életünket – natúrkozmetikumok és természetes parfümök formájában pedig szó szerint elbűvölnek.

Köszöntsd fel őt egy „csokor” kedves törődéssel, finom virágillattal – a természetes virágos illatú Erbolario parfümök és a hozzájuk tartozó natúrkozmetikai termékek, valamint lakás- és fiókillatosítók csodás hangulatot, érzéseket árasztanak, rendkívül kedves, figyelmes törődést kifejező ajándékok minden alkalommal, de anyák napján talán még inkább.

Az április végi anyák napi készülődésben, ajándék választásban a segítségedre vagyunk. Minden Erbolario virágos illatú parfümre és a hozzá kapcsolódó termékcsaládokra 10% kedvezményt biztosítunk számodra április 23-május 2. között.

Kezdd el keresgélni mielőbb, nézd meg, mennyi szépséges virágos illat közül választhatsz. Lehellet-finom, lágy, éteri, édes esetleg kicsit púderes? Fiatalosan üde? Klasszikusan elegáns? Mindenre találhatsz virágillatot! Rendelj és mi már készítjük is csodás csomagodat, hogy már anyák napja előtt biztosan nálad legyen. Ha útmutatásra van szükséged, esetleg bizonytalan vagy az illatok terén, nézz be hozzánk a Hattyú u. 7-be, a boltunkba, ahol mindent megillatolhatsz és kipróbálhatsz, hogy könnyebben tudj dönteni.

ANYÁK NAPI AJÁNLATAINKÉRT KATTINTS IDE!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.