Illatokban a csillagjaink – Kos jegy

Március 21.-én új csillagjegybe lépünk, méghozzá a Kos jegyébe. A jegy szülöttje mozgalmas életet él, roppant energikus és csak a pillanatnak él. A legerősebb akaratú, bátran cselekszik és mindig eléri a céljait. Főbb jellemzői azok is, hogy hajlamos előbb cselekedni, fejjel a falnak rohanni vagy akár energiaszintjét túlságosan is a maximumra vinni.
Vannak illatok, melyekkel harmonizálhatjuk csillagjegyünk által meghatározott, jellemző tulajdonságainkat. 🙂

Heves természetükre, a Florascent Apothecary Borsmenta erős mentolos illatával a mentális felfrissülés tökéletes eszköze: frissítő, koncentrációt elősegítő és görcsoldó hatásainak köszönhetően igazi “ébresztő” olaj. A nap lezárásaként a Florascent Apothecary Mirha illata segít az elmélkedésben és a meditációban.myropolium_illatokban_a_csillagjaink_kos

A parfümök terén is, a karakteres, fajsúlyos és fűszeres illatok egészítik ki igazán a jellemét egy Kosnak. Nőknél például a L’Erbolario Frescaessenza friss és mégis fűszeres illata egy igazán izgalmas illatkombináció, míg a férfiaknál a L’Erbolario Ginepro Nero a teli találat. Valószínűleg a virágos illatok nem e jegy szülötteinek világa, inkább a merész illatok, melyek egy csipetnyi frissességgel vegyülnek, közelebb állhatnak hozzájuk.

frescaessenza_myropolium_parfum

Üzletünkben, Budapesten a Hattyú utca 7.szám alatt tudod megvásárolni ezeket a termékeket vagy rendeld meg webáruházunkban és akár 24 órán belül már ki is próbálhatod őket:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.