A természet cseppekben – GAL vitaminkészítmények

A természet szemében pedig minden forma egyenlő,
semmi sem vész el a hatalmas olvasztótégelyben, ahol a változatok alakulnak,
minden csepp anyag, ami oda bekerül, ezer új alakban kel életre.

gal_vitaminkeszitmenyek_myropolium

Nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy.
Mai blogunkban olyan vitaminkészítményeket mutatunk be, melyek nem csak a soron következő tavaszi fáradtságot segítenek átvészelni, hanem az év minden napján a természettel kéz a kézben segítenek minket.
A GAL vitaminkészítményei természetesek és hatásosak, a legfrissebb, független nemzetközi kutatásoknak köszönhetően.

Először is minden háztartásban megtaláljuk az örök klasszikus C-vitamin kapszulákat, és ez örökös fejtörést is okoz, hogy melyiket válasszuk, mert valószínűleg mindig újabbal és újabbal térünk haza, amint elfogy egy adagnyi és nem tudjuk, hogy vajon felszívódik-e a szervezetünkben hasznosan. A GAL C-komplex olyan növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek a bioflavonoidokkal együtt segítik a felszívódást. A benne lévő vörös szőlőhéj- és mag-kivonatok szintén segítik a szervezet védekezőképességét, erős antioxidánsok, és a szívre, erekre, látásra kifejtett hatásuk miatt is előnyösek. A GAL E-vitamin komplex meggátolja az öregedési folyamatokat, ezen felül véd a szabad gyökök károsító hatásaitól is.

gal_vitaminkeszitmenyek_d3_vitamin_myropoliumSzervezetünk már valószínűleg nagyon éhezi a napfényt, de mivel nyáron se biztos, hogy eleget vagyunk a napon – mivel valós félelem a sugárzások okozta károk – ,így valamivel pótolnunk kell a D-vitamin hiányát. A GAL D3 vitamin cseppje nagyon fontos szerepet tölt be az immunrendszer helyes működésében is, és aki esetleg ekcémás vagy pikkelysömör tüneteivel küzd, az jól tudja, hogy nyáron sokkal tünetmentesebb, mint más évszakokban. Jó hír, hogy a D3-vitamin segít lecsökkenteni azokban az időszakokban is kialakulásukat.

Ha már reményvesztettül kutatod az igazi vitaminkészítményeket, akkor azt kell mondjam, éppen most mutattuk be Neked, hiszen a GAL minden terméke tökéletesen hasznosul a szervezetben. Persze ne felejtsük el, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a helyes táplálkozást. Csakis amellett fejtik ki jótékony hatásukat a legszembetűnőbb módon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.