Húsvéti ajándékötletek – Tavaszi felfrissülés L’Erbolario tusfürdővel

lerbolario_tudfurdo_kedvezmeny

Bármely területről legyen is szó – táplálkozás vagy bőrápolás – nagyon fontos a természetes és vegyszermentes alapanyagok használata, mivel  ezek nem tartalmaznak potenciálisan egészségkárosító anyagokat. A szintetikus anyagokból készült kozmetikumok nem csak a kezelt felületen okozhatnak károkat, hanem beépülve a szervezetbe is ronthatják egészségi állapotunkat. A bio- és natúrkozmetikumok főként bőrrokon anyagokat tartalmaznak, melyek nem csak hatékonyan ápolják a bőrünket, hanem hosszútávon is szemmel láthatóbb a változás, mivel kíméletes feldolgozásuk során sokkal jobban megtartják értékes tulajdonságaikat.

A L’Erbolario termékeiben is rendkívül értékes alapanyagok kerülnek feldolgozásra, melyek bőrünk ápolása mellett elragadó  illatkombinációkat is viselhetünk magunkon egy-egy testápolás vagy fürdőzés után.

 lerbolario_tusfurdo_kedvezmeny_hortenziaA L’Erbolario Hortenzia tusfürdőjében például a hortenziagyökér kivonata védi a bőrt valamint a zab aminosavai és a  rizsfehérjék egy láthatatlan, vékony filmréteggel vonják be bőrünket, ezáltal megőrzik a bőr a természetes hidratáltságát. A legérzékenyebb bőr számára is ideális, illata pedig a hortenziavirágos kert, a maga lilás rózsaszínes pompájában. Díszcsomagolásunkban most egy dekorációs filctojást is találsz a tusfürdő mellett. 🙂

Ha pedig inkább rózsákkal és szirmaikról álmodsz, akkor a L’Erbolario 3Rózsa tusfürdőjét neked alkották meg. A benne található mandulafehérje növeli a bőr rugalmasságát és tonizálja is. A rózsaborsnak, a Provance-i rózsa szirmainak és a mályvarózsa virágainak kivonata mind antioxidánssal teli, nyugtatja és védi bőrünket.

A tavasz a természet újjáébredésének a hírnöke, a kankalin pedig a tavasz virága. A lágy L’Erbolario Primaverde tusfürdő visszaidézi a mezők meleg tavaszi szellőjét, ahol nyílni kezd a kankalin. Ennek a virágnak a gyökere, a gabona aminosavai és az édesmandula gondoskodik arról, hogy bőrünk rugalmas legyen egyúttal védve is.

lerbolario_tusfurdo_kedvezmeny_primaverdeHa tovább megyünk egy hatalmas hársfa árnyékában találjuk magunkat, ha a L’Erbolario Hárs tusfürdőjét használjuk egy frissítő zuhany alatt. 🙂 Hársfakivonat, édesmandula fehérje és búza felületaktív aminosavai a bőrödet igazán elkényeztetik, és a legérzékenyebb bőrt is nagyon gyengéden tisztítják meg úgy, hogy megfelelően hidratált maradjon.

A L’Erbolario illataival sok szép világba csöppenhetünk, hiszen több illatkombináció közül választhatunk  a Meharées forró sivatagi oázis hangulatától a vadvirágos mezőn át, melyben a Rét királynői illata lengi be a vidéket, vagy akár a cseresznyefák virágzásának az illatba zárt csodáját is magunkon érezhetjük a Tra i Ciliegi által.

Húsvét alkalmából most minden L’Erbolario tusfürdő 15% kedvezménnyel lehet a Tiéd! Az akció április 8.-ig tart.

Ajándékokat húsvéti díszcsomagolásban itt válogathatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.