Illatokban a csillagjaink – Oroszlán jegy

Augusztus a legerősebb energiák áramlásának és a állatöv uralkodójának az időszaka méghozzá az Oroszlán jegyűeké. Életöröm, optimizmus, hihetetlen belső erő és kisugárzás. Néhány szó, amely körülírja e csillagjegy szülötteit.

Nagyvonalúak és nagy az igazságérzetük, céltudatosságuk nem ismer akadályt és meneküljön az ki felbőszíti az alvó oroszlánt. 🙂 Hirtelen haragúak, de ugyanúgy pillanatok alatt elmúlik dühösségük, ahogy jött. Nagyon irányító típusok, amit ugyan olvashattunk más jegyeknél is, de egy Oroszlán teljes vállszélességgel követeli és kaparintja meg legtöbbször a vezető szerepet. Mindezek mellett aki átlát a “zord külsőn”, érzékeny, nagylelkű és melegszívű barátra lel bennük.

Mivel az uralkodó bolygójuk a Nap, nagyon szeretnek csillogni – villogni és a luxust. Egyáltalán nem önző típusok, ezért ezt szeretik megosztani. Tehát egy Oroszlán ajándéka mindig zavarba ejtően értékes.

Sohasem szorul bátorításra. Mindig céltudatos teljesen tudatában van értékeinek és rossz tulajdonságainak is. Kősziklának tűnhetnek, de egy kis aláfestő illattal sokat lehet finomítani. A legtalálóbb parfüm egy oroszlán Nőnek a L’Erbolario Iris illata, mely kellemesen édes púderes, de mégis tekintélyt ad viselőjének. Egy Oroszlán férfi általában nem kíván finomítást, erejét szereti megmutatni, így a L’Erbolario Ginepro Nero illata az, ami felteszi az i-re a pontot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.