Az illatok mint emlékkönyvek – L’Erbolario parfümök

“Szívünkbe láthatatlan papíron, olvashatatlan tintával kerülnek fel
az örökkön emlékezetes pillanatok.”

Az emlékezetünk akár csak egy fényképezőgép, vakujának villanásával egy belső filmszalagra nyomja negatívját és később hívja elő egy-egy illat akár a számunkra kedves képeket. Ebben a fotóalbumban lapozgatunk most a L’Erbolario illatok segítségével.

Első lapon a Rét királynői illatának lenyomata. A bennünk élő gyermek képe, aki nyaranta a réti virágokat összeszedve nehéz könyvek közé préseli és gyönyörködik benne. Máig őrzi a könyv is a kellemes nyári virágokat, és eszünkbe jut a sok kaland.

Mindezt egy igazi virágos illat juttatja eszünkbe. Ez a megnyugtató illatvilág a természet ébredésének lágy illatait idézi. A parfümben a mezei virágok ártatlan illatvilága keveredik a könnyű erdei illatokkal, így felfedve az egyszerűség végtelen szépségét.

 

A virágok amúgy is tökéletes fogódzkodók az életben, az emlékekben, hiszen mindenkinek van kedvenc virága, a szeretteink kedvencei örökösen eszünkbe juttatják a közös szép emlékeket és az értékes együtt töltött időt.

Nagymamám kertje tele volt  rózsabokrokkal, amik akkor hatalmasnak tűntek, ahogy a ház fala mellett kúsztak fel és igazi mesebeli világgá alakult át a kert. A L’Erbolario 3 Rózsa illata pont ezt juttatja eszembe, és igazi visszafogott hercegnői illata magával ragadott és felkutatta ezt a kedves emléket. 🙂

A L’Erbolario Irisz illata a legnőiesebb, ezért a csajos esték emlékét idézi, mikor egy kedves kis kerthelyiségben összegyűlnek a barátnők egy kora esti borozgatáshoz. Figyelemfelkeltő és mégis visszafogott, az illat is és a társaság is. 🙂

A L’Erbolario Hortenzia maga tisztaság, a megnyugvás, minden ilyen pillanat egy számunkra kedves emberrel eszembe jut, mikor elterül az ember egy pokrócon a természetben és csak nézi az égboltot.

Van egy késő tavaszi – nyári illat, amely mindig is a legkedvesebb nyári családi utazások illata volt a L’Erbolario Primaverde. A feltétlen szeretet, mosolyok, mulatságok együtt a családdal.

Idézd fel te is a szép emlékeid, találd meg azt az illatot amely rólad szól, melyből a te történeted olvasható ki. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.