Hosszan tartó, napbarnított, ápolt bőr L’Erbolario termékekkel

 

 

 

 

Még nem is kell, hogy vége legyen a nyárnak, többen is pánikba esünk, hogy nehezen megszerzett napbarnított bőrünket miként őrizhessük meg. Nálam legalábbis halmozottan igaz, hiszen alapvetően fehér bőröm van és nagyjából nyár végére sikerül elérni a kívánt színt. 🙂

Sokféle praktikával és technikával találkozik az ember ebben a témában, de nem biztos, hogy teljesítik a legvadabb álmainkat, hogy még talán novemberben is szép barna bőrszínünk maradjon.

A L’Erbolario szuper terméke erre a színmegőrző tusfürdő. Ha megfelelő védelemmel elláttuk bőrünket napozás előtt a L’Erbolario napozó termékeivel és szép színt varázsolt nekünk a nap, akkor utókezelésnek tökéletes választás.

A L’Erbolario napozás utáni színmegőrző tusfürdője sárgarépával és dióval egy regeneráló, frissítő és tápláló hatású, gyengéden és hatékonyan tisztító tusfürdő. Kiváló a napozás után érzékennyé vált bőrre, illata pedig könnyű és kellemes. A sárgarépa tartalma miatt pedig a barna szín megőrzése is könnyebb feladat, hiszen nagyon magas a béta-karotin tartalma a répának ami köztudottan a szép egyenletes barnulást segíti elő illetve tartja meg. Fürdővízbe is alkalmazható, lágyan habzik és használata után a bőr megnyugszik és bársonyossá és simává válik.

A megtisztulás után pedig jöhet a L’Erbolario csillámló testápoló krémje mangóvajjal, kakaóvajjal és aloe vera kivonattal, mindazoknak akik szeretnék óvni és frissen tartani bőrüket. Rendkívül fontos antioxidáns és védő hatással bírnak az összetevői, csillám részecskéi pedig úgy csillognak bőrödön, mint megannyi apró csillag. Mozgás közben pedig kiemeli a bőr ragyogását. 🙂 Az eredmény ragyogó és gyönyörű egészséges barna bőr! 🙂

Most augusztus 1.- szeptember 2. között 2 + 1 akció keretén belül kedvezményesen lehetnek a Tiéd ezek a fantasztikus termékek! Válassz 3 L’Erbolario terméket és a legkisebb értékűt ajándékba adjuk. Ha napozó krémet is szeretnél, 15 vagy 30 faktoros közül tudsz választani illetve 30 faktoros spray-t, ha jobban szereted a fújós változatot. A termékeket itt tudod megrendelni, vagy gyere el Hattyú utca 7.sz. alatti üzletünkbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.