Myropolium születésnap – 8 évesek lettünk!

 

Egy újabb év telt el, ezer csodával, amit tőletek Vásárlóktól kaptunk. 8 gyönyörű év, melyben különleges kapcsolatba kerültünk veletek, igazából mindenki, mintha egy régi jó barát lenne és a közös kapocs, a közös szeretet a bio- és natúrkozmetikumok iránt, melyekkel segíthettünk különféle bőrproblémákon, tükröt tartottunk, hogy szebbnek láthassa magát mindenki, gondoskodva a termékek kiváló hatásával.

Nagyszerű történeteknek lehettünk tanúi, melyekért hálásak vagyunk, mert boldoggá tesz minket az az öröm, melyben egy kedves telefonhívással mesélik el, hogy mennyire bevált az általunk ajánlott termék túl azon, hogy mennyi mást kipróbáltak és csak a mi arckrémeink hoztak igazán látványos változást az életükbe.
Vagy a rohanó színész, aki a várost felforgatva megtalál minket, hogy kabalaparfümjét az előadásokhoz beszerezhesse. Boldogok vagyunk, hogy segíthettünk.
Akárcsak az énekesnő boldogsága éppen a legújabb L’Erbolario friss tengeri illatban szólalt meg és mi ugyanúgy hallottuk azt a dalt akkor, amikor beleszeretett az illatba és meglepte magát vele.

A személyes történetek is éppúgy örömmel töltenek el minket, hogy láthatjuk Vásárlóink életútjait, hogy megtalálták Életük párját aztán babát vártak, és boldogan mesélik el ezeket. Öröm nekünk is, hogy adhatunk, hogy az egészséges élethez hozzájárulhatunk és kiegyensúlyozott Vásárlókat látunk.

És nemrégiben nagy dolog történt a mi életünkben is, elköltöztünk és így a Myropolium új ruhácskát kapott.

Boldog tekinteteket láttunk, valakihez közelebb kerültünk és most egy különleges helyen és környezetben várjuk továbbra is a régi és új Vásárlóinkat.

Ezúton szeretnénk benneteket megajándékozni: július 23.- 25. között normál áras termékeinkre 10% kedvezményt adunk üzletünkben és webáruházunkban egyaránt, továbbá ha ellátogatsz hozzánk, finomságokkal várunk Téged! Hab a tortán, hogy még egy egyedi Myropolium vászontáskával is megajándékozunk!

Ünnepelj velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.