Egy kis hangolódás…

Téli hónap szülöttjeként nagyon szeretem ezt az évszakot. Néha megengedem magamnak, hogy kicsit korábban engedjek a karácsonyi hangulatnak, a fényeknek és nem utolsó sorban  az illatok csábításának. 🙂 Talán senki nem veszi zokon, ha betekintünk és útmutatót nyújtunk az ideális ajándékok megtalálásához szeretteinknek.

Az igazán jó kozmetikum az egyik legkiválóbb ajándék, általában ezt gondolom arról, ha valaki egy szuper natúr- vagy biokozmetikummal ajándékoz meg valakit. Mert számomra azt az üzenetet közvetíti, hogy igazán odafigyel a másikra, ha ilyen ajándékot választ. Miért? Ha ilyet választ, az egészség a legelső a sorban számára, mert ezek a termékek nem tartalmaznak például kőolajszármazékot, durva tartósítószereket, színezékeket. Így ugye érthető már, hiszen az egészség a legnagyobb kincs a világon.

Női ismerőseinknek, rokonainknak, különösen édesanyánknak soha nem tudunk mellényúlni ha valami rettentően kényeztető illatú és hatású terméket választunk. Persze ezek igényelnek némi utánajárást a témában de nálunk a Myropoliumban  segítőkészen állunk a problémák megoldásához. 🙂 Fémdobozos ajándékszettjeink közül is bátran lehet válogatni, melyek 3- féle típusban léteznek, argánolajos, baobab olajos és shea vaj- makadámiaolajos összetételben. Továbbá nagymamáink kedvence lehet a rózsa vagy levendula illatú testpúder, mindezek csodálatos grafikájú fémdobozokban.

A család férfi tagjainak is sokféle terméket tudunk ajándékba választani, az Erboristica Uomo termékcsaládja az egészen érzékeny bőrre is kiváló, továbbá a L’Erbolario férfi illatai mindegyik különböző stílusú, így mindenkinek meg lehet találni a hozzá legjobban illő parfümöt, melyekhez hozzá tartozó tusfürdőt és borotválkozó termékeket is találunk.

Ha már L’Erbolario, a női illatok is mind nagyon egyediek, ajándéknak is természetesen. Ráadásul 4-féle illatból praktikus 10-14ml-es kiszerelés is fellelhető. Az orgona, az indigó, a lime-levelek és a hársfa különleges illataiban.

Kedves gesztusként, akár munkatársaknak, szomszédjainknak, ismerőseinknek kitűnő ajándék a dombornyomott, mandulaolajos szappan díszdobozban.

Reméljük, mire eljön az idő, mindenki megtalálja szerettei számára a tökéletes ajándékot és azt is reméljük, hogy segíthettünk ebben. 🙂

Klári

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.