Boldog Ünnepeket kívánunk!

Ismét eltelt egy év, ha nem túl elcsépelt így indítani a legjobban várt, mézeskalácsban és szeretetben fürdőző időszakot. Az év legnagyobb futását az idővel, mindig a karácsonyt megelőzően élhetjük át. De megéri. Hiszen, amint egyre sötétebbek a napok, valahogy elengedi az ember és beköltözteti a fényeket a lakásba vagy még beljebb, a szívünkbe települnek újabbak. Valahogy mégis igaz az, hogy ünneplőbe öltözik minden ilyenkor. Ennek az időszaknak nem csak az ajándékokat és a családdal töltött nagyon fontos perceket lehet köszönni, hanem az időt is, mert bizony megáll egy kicsit, hogy befelé fordulhassunk a belső hangokra hallgatva. Valamelyest felkészülési időszak és nem csak az új évre, hanem az új énre is.

Talán ilyenkor a legideálisabb elővenni a kedvenc illatokat, mindenféle megkötés nélkül lehet egymás után felsorakoztatni az illatgyertyákat és lakásillatosítókat. Ezzel a kedves merengő várakozással azt hiszem tökéletesen erőt lehet gyűjteni és igazán élvezni és megélni minden pillanatát a karácsonynak.

Aztán jöhetnek a boldog arcok, hogy a Jézuska a tökéletes ajándékot hozta el és a többi nagy mókázás és nevetések a fa alatt ücsörögve, bontogatva az ajándékot. Később jön az év legnagyobb vacsorája, aminek után soha többé nem tudunk ételre gondolni, legalábbis másnap reggelig. 🙂

Sokszor gondoljuk, hogy késik a „karácsonyi hangulat”, aztán jön egy jó barát vagy családtag és izgatottan átragasztja ránk vagy egy illat bűvöletében előtör vagy egy fénysor az utcán megidézi, de előbb-utóbb elérkezik és megbabonáz.

Kívánunk mindenkinek szeretetben és békességben gazdag boldog karácsonyt! 🙂

Myropolium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.