Boldog új évet kívánunk!

Az elmúlt évek leghosszabb, legkeményebb és egyben a legizgalmasabb évén vagyunk túl. Év elején a költözés a Hattyú utcába egy nagy változást hozott az életünkbe. Félelemmel teli izgalommal vártuk a pillanatot, hogy megnyissuk a kis ékszerdoboz kapuit. Mit szólnak majd a vevők? Kérdeztük. Tetszeni fog? Ugyanúgy szeretni fogják? Átjönnek? Volt aki igen, volt aki online boltunkra szokott rá. És természetesen jöttek új vevők is. Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni a hűséget, hogy ebben az évben is minket választottak.

 

Megszoktuk a hangulatos kis tér életét. A körút zsúfoltsága után az elmúlt tíz hónap új és izgalmas ajtókat nyitott meg előttünk. Összegzésként elmondhatjuk, így az év végén, hogy jó döntés volt. Régi-új termékként újra polcainkra került a népszerű Natura Siberica, immár egy sokkal nagyobb termékválasztékkal. A Biola is bővült, valamint a szintén magyar manufaktúra Balzsam Labor is egy teljes ráncfelvarrás után új termékekkel várja vásárlóit. A háztartási tisztítószerek is nagyobb hangsúlyt kaptak polcainkon.

 

És, hogy a sor teljes legyen és ne maradjon említés nélkül a két legnagyobb olasz natúrkozmetikai családunk, az Erboristica és a L’Erbolario is a megszokott biztonsággal illatozva várja testápolásra, illatosításra áhítozó bőrüket. Jövőre nézve pedig az év eleji izgalmas külföldi termékvadászatunk után, reméljük, hogy újabb izgalmas kozmetikumokkal örvendeztetjük meg kedves vásárlóinkat.

Köszönet a kitartásért, a bizalomért és
nagyon boldog új évet kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.