Készítsd fel bőröd a báli szezonra!

Ha január és hideg, akkor hidratálás minden téren!
Készítsd fel bőröd a báli szezonra!

A téli hónapok bőrápolási sztárjai az Erboristica mandula-, argán-, baobab olajos termékcsaládok tagjai és a Mediterraneo bio extraszűz olívaolajjal készült termékei, mely az arc-, test-, kézápolás teljes palettáját lefedi.

Talán kevesen tudják, hogy az említett két termékcsalád az olasz Athena’s céghez tartozik, melyet 1969-ben alapítottak Pianoróban, a bolognai dombok között meghúzódó településen az alapító, Venturino Antonio kezdeményezésére. Korábban ő egy bőrápolásban élen járó amerikai cégnél dolgozott, itt tett szert annyi tapasztalatra, hogy megvalósította álmát: alapított egy saját kozmetikai cégét. “Zöld” cégként sikerült megszilárdítania hírnevét, amely képes elnyerni a vásárlók bizalmát, mivel betartja a nekik tett ígéreteket. Az Athena’s bár továbbra is egy családi vállalkozás maradt, azonban egy hatalmas hozzáadott értéket képvisel a cég mögött álló csapat, amit olyan emberek alkotnak, akik nap mint nap azon dolgoznak fáradságos munkával, szenvedéllyel és eltökéltséggel, hogy legyőzzék a piac kihívásait, amely mind nagyobb hitelességet és szaktudást kíván meg.

Az Erboristica a cég vezető termékcsaládja, amelyben visszaköszön a cég filozófiája és alapelvei:

  • különös érzékenység a környezet iránt
  • szigorú állatjogi erkölcstan
  • tisztelet a felhasznált alapanyagok és területük iránt

A termékcsalád kozmetikumainak fő meghatározója, hogy egyedülállóan magas koncentrációban tartalmaznak természetes eredetű, bizonyítottan hatékony, 100%-ban aktív összetevőket. A bőrápolási termékek könnyen beszívódnak a bőrbe, a hajápoló termékek pedig a haj különböző igényeire specifikusan lettek kialakítva. A termékek kellemes állagúak és illatúak, hatékonyságuk pedig garantált.

  • biológiailag lebomló, újrahasznosítható csomagolással és újrahasznosított papírból készülő dobozokkal biztosítva az alacsony környezeti behatást és a környezet védelmét
  • részese a Lifegate Zero IMPACT mozgalomnak, ezzel számos erdősítési programban részt vállalva, melyeket a társulat kezdeményez világszerte
  • folyamatosan ellenőrzött, hogy egy összetevőt sem tesztelhetnek állatokon
  • dermatológiailag tesztelt a University of Ferra Kozmetikai Tanszéke által
  • termékei természetes összetevőkre épülnek, SLES/SLS helyett természetes habzószereket tartalmaznak, parabén-, szilikon- és szintetikus színezékmentesek, illetve nem található bennük kőolajszármazék sem
  • környezeti és toxikológiai vizsgálatok támasztják alá, hogy az esetlegesen felhasznált tartósítószerek biológiai úton lebomlanak, nem okoznak irritációt vagy fokozott érzékenységet

Webáruházunkban és üzletünkben is megtalálod az Erboristica és Mediterraneo több, mint 100 termékét.

AZ ÖSSZES ERBORISTICA TERMÉKET ITT TUDOD MEGNÉZNI!

Arcápolás kategórián belül megtalálod népszerű argánolajos – hyaluronsavas arckrémünket, mely táplál és hidratál is egyben valamint felveszi a harcot az öregedés látható jeleivel is, azaz ránctalanít 🙂 Baobab olajos termékeink közül a testápoló olajat emelném ki, mely ősszel érkezett hozzánk. Terméktesztelős játékunk egyik szerencsés nyertesének véleménye erről a termékről:

“Az olaj minden elvárásnak megfelelt, nagyon szeretem. Vizes és száraz bőrre felvíve is ugyanolyan jó hatása van, kellemesen puha és sima lesz a bőr tőle hosszú időre. A pacsuli illat elsőre ijesztő volt számomra, de a többi illattal együtt keveredve nagyon kellemes csalódás volt, igazán friss illata van, mintha egy tökéletes szaunázás élmény után lennék. Nővéremnek is adtam az olajból, épp tegnap írt rám, hogy szeretne egy teljes üveggel, mert nagyon szereti az illatát és a hatását is:) Így biztosan nemsokára visszamegyek a boltba.” ( T. Csilla)

Mediterraneo családunk termékei bio extraszűz olívaolajat tartalmaznak, mely extra táplálást és törődést nyújt még a legszárazabb bőrnek is. Tusfürdő, mely védő réteggel látja el bőrünket, népszerű testápoló, mely nem csak nők, hanem a férfiak kedvence is üzletünk nyitása óta.

AZ ÖSSZES MEDITERRANEO TERMÉKET ITT TUDOD MEGNÉZNI!

És most, hogy igazán ünnepi legyen a farsangi bál,
most 10.000 ft-ot meghaladó Erboristica/Mediterraneo termékek vásárlása esetén
egy Erboristica, argánolajos – E-vitaminos testápolót adunk ajándékba.

Ajánlatunk online és webáruházunkban is érvényes február 14-ig illetve a készlet erejéig és más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.