Illatokban a csillagjaink – Bak jegy

December az a hónap, amikor már rendesen beköszönt a tél és kellő kitartás kell ahhoz, hogy a mínuszokban jól teljesítsen az ember. A hónap következő csillagjegyét épp ilyen szívósság jellemzi, és ez nem lehet más, mint a Bak jegy.

Aki nem ismeri közelről a Bak jegyűek természetét, csak annyit tapasztalhat, hogy rendkívül távolságtartónak, ridegnek és szigorúnak is tűnhet, de belül nagyon érzékeny és legtöbbször bizonytalan jellem. Azért, hogy ne érje sérelem, védőpajzsként használja távolságtartó, fegyelmezett stílusát.

A Bakok soha nem adják fel. Hihetetlenül ambiciózusak, vannak álmaik és minden követ képesek megmozgatni értük, mivel az első a karrierjük. A kemény munkában bíznak, nem pedig a szerencsében, hiszen nagyon fontos nekik a jogos elismerés. Nagyon nehezen tűrik az igazságtalanságot.
Nehezen éli meg a változásokat, mivel örök tervező és építő, ezért nem szereti, a túl hirtelen és váratlan eseményeket sem.

Egy bak Nőt a kettősség jellemzi, az elérhetetlenség és mélyen belül a romantikus jelleme. A L’Erbolario Tra i Ciliegi illata a megfelelő nekik, hiszen ebben az illatban is megtalálható az, ami egy igazi Bakot jellemez, a citrus és a púderes jegyek játéka, de mégis visszafogott könnyedséggel.
A Florascent Habanna EDT egy igazi Bak férfi jellemét varázsolja elénk, klasszikus és elegáns dohányjegyekkel. Csarab és rózsafa meleg illata narancsvirággal és gardéniával egyesül egy csodálatos szivar-aromában.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.