Bio2You – Új hajápolási termékek

_bio2you

Csodák vannak, vagy mondhatjuk azt is, hogy vannak dolgok, melyek magukban hordozzák a jóságot, mint ez a csoda-bogyó, mely a Bio2You minden termékében megtalálható. Ennek a gyönyörű narancssárga termésnek, a homoktövis kivonatában nagyobb koncentrációban van  jelen a vitamin, például  3-szor több A-vitamint tartalmaz, mint a sárgarépa és 10-szer több C-vitamin található benne mint a narancsban.
Történelme is van a növénynek hiszen a népi gyógyászatban már évezredekkel ezelőtt is alkalmazták: Szibéria, Mongólia és Kína tartomány lakosai használták, többnyire belsőleg.
A Bio2You most egy új hajápoló termékcsaládot alkotott meg, melyek továbbra is tartalmaznak homoktövis gyümölcskivonatot, mely helyreállítja, hidratálja és táplálja a hajat is valamint védi  káros UV-sugárzástól.
Az egészséges és szép haj önbizalmat ad, így nyilvánvalóan mindenki erre törekszik. Hajunk tükrözi a bensőnket nem csak érzelmi szinten hanem egészségi állapotunk jelző felülete is. Érdemes odafigyelni.

Száraz, törékeny, gyenge hajra

Bio2You Natúr Sampon kollagénnel és hyaluronsavval

Száraz, gyenge, törékeny és vékony hajra, regeneráló és hajerősítő hatású, mélyen tápláló és hidratáló hajápoló sampon. Látványosan helyreállítja és egészségesen puhává teszi a hajszerkezetet és visszaadja a haj természetes szépségét és ragyogást. Aktív hatóanyagok: kollagén, homoktövis gyümölcskivonat, hyaluronsav.

Bio2You Natúr Haj maszk kollagénnel és hyaluronsavval

Különösen száraz, gyenge, törékeny és vékony hajra, regeneráló és hajerősítő hatású, mélyen tápláló és hidratáló hajápoló hajmaszk.  Látványosan helyreállítja, és egészségesen puhává teszi a hajszerkezetet és visszaadja a haj  természetes szépségét és ragyogást, volumennövelő hatású.
Aktív hatóanyagok: kollagén, homoktövis gyümölcskivonat, hyaluronsav, kókusz olaj, E-vitamin.

Bio2You
Natúr Hajszérum kollagénnel és hyaluronsavval

A szérum mélyen táplál és hidratál, testesebbé teszi a hajat, volumennövelő hatású. Javítja a haj rugalmasságát, erős védelmet nyújt a káros környezeti tényezőktől . Tökéletes választás vékony hajra. A haj energiával és egészséggel telik meg. Aktív hatóanyagok: kollagén, homoktövis gyümölcskivonat, hyaluronsav, édes mandula olaj.

Minden hajtípusra

Bio2You Natúr Sampon selyem fehérjékkel és aminosavakkal

Javítja a haj rugalmasságát és puhaságát, erősíti és dúsabbá teszi a hajat, növeli a ragyogást, erős védelmet nyújt a káros környezeti tényezőktől, visszaállítja a természetes hidratálást. Biztosítja az alapos tisztítást. Minden hajtípusra alkalmazható. Aktív hatóanyagok: selyem fehérje és aminosavak, homoktövis gyümölcskivonat, csalán kivonat.

Bio2You Natúr Haj maszk selyem fehérjékkel és aminosavakkal

Selyem fehérjét tartalmazó haj maszk mélyen hidratál, regenerálja a sérült hajszerkezetet. A haj fényes, selymes és rugalmas lesz. Minden hajtípusra alkalmazható. Aktív hatóanyagok: selyem fehérje és aminosavak, kókuszolaj, homoktövis gyümölcskivonat, csalán kivonat, E-vitamin.

Bio2You Natúr Hajszérum selyem fehérjékkel és aminosavakkal

Helyreállítja a haj szerkezetét, hidratál, lágyít, növeli a ragyogást, erős védelmet nyújt a káros környezeti tényezőktől, visszaállítja természetes hidratálást. Minden hajtípusra alkalmazható. Aktív hatóanyagok: selyem fehérje és aminosavak, homoktövis gyümölcskivonat, édes mandula olaj, csalán kivonat.

bio2you_selyem_feherje_aminosav

Vékonyszálú hajra volumennövelő, hajhullást csökkentő

Bio2You Natúr Sampon hairdensyl komplexummal és lilahagyma kivonattal

Alaposan gondoskodik a vékony, elhanyagolt és gyenge hajról, csökkenti a hajhullást, stimulálja a haj növekedését és javítja a hajszerkezetet, volumennövelő és megakadályozza a haj korai öregedését. Aktív hatóanyagok: soluble kollagén, lilahagyma kivonat, homoktövis gyümölcskivonat

Bio2You Natúr Haj maszk hairdensyl komplexummal és lilahagyma kivonattal

A maszk különösen vékony, elhanyagolt és gyenge haj ápolásra, csökkenti a hajhullást, stimulálja a haj növekedését, javítja a hajszerkezetet, volumennövelő és megakadályozza a haj korai öregedését. Aktív hatóanyagok: soluble kollagén, homoktövis gyümölcskivonat, lilahagyma kivonat, kókusz olaj, E-vitamin.

Bio2You Natúr Hajszérum hairdensyl komplexummal és lilahagyma kivonattal

Csökkenti a hajhullást, stimulálja a haj növekedését és javítja a hajszerkezetet, volumennövelő és megakadályozza a haj korai öregedését. Külünösen vékony, elhanyagolt és gyenge hajra. Aktív hatóanyagok: homoktövis gyümölcskivonat, soluble kollagén, lilahagyma kivonat , édes mandula olaj.

Június 30-ig bevezető -20% kedvezményes áron érhetőek el weboldalunkon és üzletünkben is! 🙂
Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.