Pedagógusnap – Ajándék ötletek

“Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm,
mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud.”

                                                                                                                         Móricz Zsigmond

pedagogusnap_myropolium

A gyermekek életében a második otthon az iskola, idejük nagy részét ott töltik, megannyi tudást összegyűjtve. Ezt a tudást pedig a pedagógusoknak köszönhetjük. Áldozatos munkájukkal jutnak el a gyermekek céljukig, álmukig. Ugyan a tudást manapság bárhonnan megszerezhetik, letölthetik, ugyanis egy végtelen információáradat az internet. De nem önmagában a tudás a fontos, hanem a mikéntje, hogy hogyan teszi magáévá a diák, melyben nagyon fontos szerepet játszik a tanár személye.
Magyarországon 1952. június 7-8-án ünnepelték először ezt a napot, melynek alkalmából több tanítói és tanári oklevelet adtak át. Manapság elterjedt szokás, hogy különféle ajándékokkal kedveskedünk tanítóinknak, vagy gyermekeink tanárainak.

Minden tanító különböző 🙂

A matematikatanárnakmandulaolaj_erboristica több gyengédségre lehet szüksége, hiszen a sokszögek felsérthetik bőrüket, így biztosan örömmel fogadnák az Erboristica Mandulaolajos tusfürdőt a testápolóval kiegészítve, így páratlan számfürdőt vehetnek, melyben a mandulaolaj regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt.

retkiralynoi_erbolarioAz irodalomtanárt a gyönyörű virágköltemények ejtik rabul, így érdemes a L’ Erbolario Rét királynői illatkölteményéből felolvasni pár sort, mely egy feledhetetlen történetté válik a réti legyezőfű és kamillák között.

A történelemtanár katonás megjelenésével és mégis nagy szívével évszázadokról- évszázadokra lovagol Marokkóba, ahol a folyékony aranyat találják, az argánolajat és eme kincseket erboristica_arganmeglelve ajándékozhatjuk meg az Erboristica Argánolajos tusfürdőjével és testápolójával.

erboristica_baobabMesszi tájakra repülve, oda ahol égig érnek a fák, ott találjuk meg Afrika szívét a baobab fákban, melyek a földrajztanárban is ott dobog, az Erboristica Baobab tusfürdőjével és testápolójával közelebb hozhatjuk e földrészt hozzájuk.

Biológia, kémia, fizika, nem csoda, hanem anyag, élet és a világ működése, varázslat is lehetne, de ilyen bűvöletbe ejthetnek ezek a csodálatos illatok, az Erboristica japán kamélia, pacsuli és narancsvirág és kókusz tusfürdői és testápolóiban.

erboristica_camelia_patchouli_cocco

tra_i_ciliegi_tusfurdo_lerbolarioÉnektanárnak dallamok szállnak a cseresznyefák alatt, melyek életre keltik az elcsendesült érzékeket, és körbevesz a könnyed álomszerű illattal a L’ Erbolario Tra i Ciliegi tusfürdője.

ylang_ylang_szappanEcsetvonások, művészetek, történetek, rajztanárok színes világa ott sejlik a gondosan elkészített, szín- és illatkavalkádban úszó Olivia szappanokban, melyek mindegyike egy mestermű!

Nem csupán a megfelelő termékek kiválasztására fordítunk figyelmet, hanem gondosan díszített, virágokkal futtatott ajándékcsomagjainkra is, melyek tökéletes keretei lehetnek a köszönetként átnyújtott ajándékoknak! 🙂

Várunk üzletünkben a Hattyú utca 7. szám alatt vagy add le rendelésed webáruházunkban !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.