Anyák napja

hortenzia_l'erbolario

Az ajándékválasztás mindig nagy fejtörést okoz, főleg ha annak keressük a megfelelőt, aki életet adott nekünk és melynek során is fogta a kezünk, még akkor is amikor már távol kerültünk a fészektől. Ugyan természetes a hálánk feléjük, de vajon honnan is ered az Anyák napjának ünneplése?

A történet eredete az ókori birodalmak hagyományaiban rejlik, ahol spirituális értelemben fontos volt a nők és anyák tisztelete. Minden nagy birodalomnak meg volt a saját anyaságot jelképező istene, melynek tavaszi ünnepségeket tartottak. A legősibb anyakultusz Krisztus születésével alakult ki, melyben Mária helyet kapott a nyugati emberek szívében, és akinek számos kiemelt napot szentel a kereszténység.

lerbolario_anyak_napja_tusfurdoAz Édesanyánkkal való kapcsolat azért is fontos, mert ez már születésünk előtt szorosra fűződik. Benne fejlődünk és minden mozdulatunkat érzi, érti és már megismer mielőtt a világra jönnénk. A vele való kötelék a korai időkben különösen fontos, hisz tőle függ, hogyan viszonyulunk  később a világ dolgaihoz, emberi és társas kapcsolatainkhoz. Az Anya kép meghatározza azt is, hogy milyenek lesznek lányaink anyaként attól függően, hogy mit hoztak otthonról.

A hála a szeretet gyökere. Egy olyan dolog ami feltétel nélküli. Ennek érzése egy csodálatos ajándék, hisz nem csak Édesanyánknak szép gesztus, hogy megháláljuk azt, amit értünk tett, hanem ennek erejével elérjük belső nyugalmunkat is.

hortenzia_lerbolario

Viszonzásul pedig nem is lehet jobb alkalomhoz illő ajándék egy csokor virágnál, mely mindennap illatozik a L’Erbolario tusfürdőjében és testápolójában. Kedvezményünk május 7-ig tart, mely időszak alatt ha választasz egy L’Erbolario tusfürdőt és egy testápolót, annak együttes vásárlásakor 15% kedvezménnyel kedveskedünk.

A termékeket megrendelheted webáruházunkban vagy nézz be hozzánk és segítünk megtalálni az Édesanyáknak legkedvesebb illatot, mellyel nem csak megköszönöd a sok törődést, hanem csodás pillanatokat is szerezhetsz Neki! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.