ÚJ! Erboristica kókuszvíz+bio aloe vera spray – Hajápolás nyár után

Hajunk a sós víz, klór, nap, forró levegő és száraz szél hatásának erősen ki van téve a nyár folyamán. Megviseli még az egészséges hajszálakat is, így ilyenkor nem elegendő a haj szokásos ápolása, szüksége van regenerálódásra is. A haj is tartalmaz vizet, mely azonban a nap, a forró levegő miatt elpárolog, így kiszárad és sprődnek érezzük, formázhatatlan és kezelhetetlen lesz. Még intenzívebb ápolásra van szüksége a festett vagy szőkített hajnak. A nyári időszak után vissza kell pótolnunk a haj elvesztett nedvességtartalmát.

Az Erboristica megalkotott egy olyan hajápoló spray-t, melyben két fantasztikus összetevőt egyesített, a frissítő kókuszvizet és a hidratáló aloe vera-t. A kókuszvizet a még éretlen, kívül zöld kókuszdió magjából nyerik ki. Számos értékes ásványi anyag található benne, ezek közül a legfontosabbak a kálium, a kalcium, magnézium, nátrium, cink, vas valamint telítetlen zsírsavak és egy úgynevezett laurinsav, mely a vízzel keveredve kondicionálja a hajat, megvédi a hajban lévő proteineket és a hajgyökereket valamint megakadályozza, hogy kialakuljanak a töredezett hajvégek. Aloe vera tartalma segít gyógyítani a sérült sejteket a fejbőrön, gyulladásgátló hatása révén megőrzi a fejbőr egészségét, magas fehérje-, ásványi anyag- , illetve vitamintartalma táplálja hajunkat. Kitisztítja a pórusokat és megújítja a hajtüszőket.

Bár a nyár hamarosan véget ér, a gyógyfürdők, termálvizek látogatása nem szezonfüggő. A klór hatására a haj hosszú távon elveszíti selymességét, csillogását, sprőd és durva tapintású lesz. Az Erboristica új terméke ideális minden évszakban, nemcsak hajra, hanem arcra és testre is. Ásványi anyagokkal regenerálja bőrünket, nyugtatja és azonnali hidratálást biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.