Illatokban a csillagjaink – Szűz jegy

Lassan, de biztosan beköszönt az ősz és egy új csillagjegy. A természet kezd majd lassan nyugovóra térni ez a különleges jegy pedig magában hordozza az örök életet, a folytonos körforgást és a halhatatlanságot mint szimbólum.
Kiváló értelmi képességgel rendelkeznek, nagyon olvasottak és minden témában fel tudnak szólalni, de mindezek ellenére magabiztosságuk alacsony, folyton nyugtalanok és aggodalmaskodnak.
Elemző hajlamuknak köszönhetően mindig megtalálják a legcélravezetőbb utat a megoldáshoz. Előrelátóak és meggondolt emberek, akik mindent maguk akarnak megoldani. Erkölcsös életűek és becsületesek és ezeket másoktól is elvárják.

Kedvelik az intellektuális elfoglaltságokat és maguk is rendelkeznek művészi hajlamokkal. Logikus gondolkodásukról ismertek.

Mivel nem a magabiztosságukról híresek és ha mégis úgy tűnik, jól palástolják sokszor ezért az Apothecary Bazsalikom illata segít határozottságunk megerősítésében. A bazsalikom tulajdonképpen erőt ad és kreativitásban is segítségére lehet a Szűz jegyűnek.

Egy Szűz nő nagyon elegáns, így a L’Erbolario Camelia illatát ajánlanám, hiszen abban minden benne van, ami erősíti a jegy szülöttének pozitív jellemvonásait és egy kellemes keretet ad nekik.
A férfiaknak pedig az Erboristica Uomo EDT ajánlanám, mivel ez egy magával ragadó, körülölelő illat, fűszeres és fás jegyekkel, melyben bergamott és mandarin vegyül a rózsabors és fahéj fűszeres szívében. Az ámbra és bőr illata teszi teljessé az illat erejét, kombinálva a keleties szantál és pacsuli meleg jegyeivel.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.